توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر ژل آلوئه (Aloe vera) در حفظ کیفیت میوه های توت فرنگی در pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ژل آلوئه (Aloe vera) در حفظ کیفیت میوه های توت فرنگی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ژل آلوئه (Aloe vera) در حفظ کیفیت میوه های توت فرنگی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ژل آلوئه (Aloe vera) در حفظ کیفیت میوه های توت فرنگی در pdf :

تعداد صفحات:2

چکیده:

میوه توت فرنگی Fragaria x ananassa Duch بسیار فاسد پذیر می باشد و عمر پس از برداشت آن ممکن است کمتر از یک هفته باشد تاثیر غلظت های مختلف ژل استخراج شده آلوئه ورا Aloe vera در حفظ کیفیت و کنترل پوسیدگی پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم کردستان دردمای 20 درجه سانت یگراد بررسی شد. میوه ها در ژل آلوئه با غلظتهای 25% ، 50% ، 75% و 100% و نیز آب مقطر شاهد به مدت 5 دقیقه غوطه ور شد. در روزهای اول، دوم، سوم ، چهارم و پنجم پس از تیمار میزان کاهش وزن، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، سفتی بافت، و ویتامین ث میوه ها اندازه گیری شد. میوه های تیمار شده با ژل آلوئه ورا بهطور معنی داری از کاهش وزن میوه در مقایسه با تیمار شاهد کاسته است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir