توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی کارایی فیلتر دو لایه با بستر آنتراسیت در مقایسه با فیلتر تک لایه درتصفیه خانه آب اهواز به منظور حذف مواد آلی در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی فیلتر دو لایه با بستر آنتراسیت در مقایسه با فیلتر تک لایه درتصفیه خانه آب اهواز به منظور حذف مواد آلی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی فیلتر دو لایه با بستر آنتراسیت در مقایسه با فیلتر تک لایه درتصفیه خانه آب اهواز به منظور حذف مواد آلی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی فیلتر دو لایه با بستر آنتراسیت در مقایسه با فیلتر تک لایه درتصفیه خانه آب اهواز به منظور حذف مواد آلی در pdf :

تعداد صفحات:10

چکیده:

روند رو به رشد جمعیت و افزایش نیاز آبی و همچنین بالا رفتن سطح استانداردها و انتظامات موجود در زمینه کیفیت آب اشامیدنی موجود در شبکه توزیع باعث گردیده است که صافیهای شنی تک لایه توانایی لازم برای تامین آب مورد نیاز جوامع را نداشته باشند . آنتراسیت از جمله موادی است که به علت برخورداری از خصوصیات ویژه قابلیت افزایش میزان آب صافسازی و حذف مواد آلی پیش ساز تری هالومتان را دارا می باشند . هدف از این مطالعه بررسی عملکرد صافیهای دو لایه با بستر آنتراسیت در مقایسه یا صافی های تک لایه در حذف مواد آلی ، در تصفیه خانه اب اهواز بوده است. روش مطالعه : در این مطالعه ، دوپایلوت صافی تک بستره و دو بستره ساخته شد. مدت نمونه برداری و اجرای آزمایش ها 4 ماه بود که آب ورودی و خروجی از پایلوت صافی دو لایه و یک لایه از نظر کدورت و مواد آلی بر اساس کربن آلی کل مورد سنجش قرار گرفت . در صافی دو لایه در مراحل مختلف اجرایی تاثیر استفاده از آنتراسیت در ترکیب بستر و همچنین تغییر ارتفاع این ماده در ترکیب بستر صافی های دو لایه مورد مطالعه فرار گرفت و در کلیه مراحل با صافی تک لایه از نظر میزان حذف کدورت ، کلیفرم و مواد آلی ، مورد مقایسه قرار گرفت. بحث و نتجیه گیری : میزان حذف مواد آلی توسط صافی یک لایه 7% و توسط صافی دو لایه 12/3% محاسبه شد. میزان حذف کدورت توسط صافی یک لایه 69% و صافی دو لایه 80% محاسبه شد . بر اساس نتایج حاصل از این بررسی میان مواد آلی حذف شده توسط آنتراسیت و صافیهای تک لایه ماسه ای ، تفاوت معناداری مشاهده نشد. استفاده از آنتراسیت در حذف کدورت تفاوت معناداری را در مقایسه با صافی تک لایه نشان داد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir