توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه سویا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه سویا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه سویا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه سویا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام در pdf :

تعداد صفحات:5

چکیده:

به منظور ارزشیابی تغذیهای کنجاله سویا به عنوان محصول فرعی حاصل از روغنکشی دانه کلزا آزمایشی در دو مرحله انجام شد مرحله اول اندازهگیری ترکیب شیمیایی به روشin vivo و مرحله دوم اندازهگیری تجزیهپذیری مادهخشک و بدست آوردن فراسنجههای تجزیهپذیری بود. نتایج مرحله اول حاکی از مقادیر 93/067% و 47/29% به ترتیب برای بخشهای مادهخشک و پروتئین کنجاله سویا بود. بخشهای فیبر محلول در شوینده اسیدی و خنثی به ترتیب برابر15/61 %و20/30% بود. نتایج حاصل از مرحله دوم آزمایش، نشان دهنده تجزیهپذیری مادهخشک کنجاله سویا در ساعات 2 ،8، 48و72 ساعت برابر35/69% و 39/94% و 81/26% و 96/85% بوداندازهگیری فراسنجههای تجزیهپذیری کنجاله سویانشان داد بخش سریع تجزیه و کند تجزیه به ترتیب برابر 28/3و63/86 و تجزیهپذیری موثر کنجاله سویا در سرعتهای عبور 2% و 8% به ترتیب برابر 73/11% و 50/965 می باشد. با توجه به نتایج این پژوهش میتوان عنوان کرد کنجاله به عنوان پسماند حاصل از روغن کشی دانه سویا پتانسیل مناسبی جهت استفاده در تغذیه دام دارد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir