توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی کمیت اسانس در بخش های رویشی و زایشی نوروزک (Salvia leriifolia Benth) در مراحل فنولوژی متفاوت در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کمیت اسانس در بخش های رویشی و زایشی نوروزک (Salvia leriifolia Benth) در مراحل فنولوژی متفاوت در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمیت اسانس در بخش های رویشی و زایشی نوروزک (Salvia leriifolia Benth) در مراحل فنولوژی متفاوت در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کمیت اسانس در بخش های رویشی و زایشی نوروزک (Salvia leriifolia Benth) در مراحل فنولوژی متفاوت در pdf :

تعداد صفحات:5

چکیده:

نوروزک با نام علمی Salvia leriifolia Benth متعلق به تیره نعناعیان میباشد. از این گیاه در طب سنتی و مدرن به طور گستردهای استفاده میکنند. خواص آنتیاکسیدانی، آنتیباکتریایی و آنتیدیابتی برای این گیاه در طب مدرن به اثبات رسیده است. این تحقیق با هدف بررسی میزان اسانس در بخش های رویشی و زایشی نوروزک در مراحل فنولوژی متفاوت صورت گرفت بدین منظور پیکره رویشی گیاه در خرداد ماه 1389 در مرحله گل دهی کامل و در تیر ماه 1389 در مرحله تولید بذر از منطقه گوهسنگی مشهد جهت استخراج اسانس جمعآوری شد سپس بخشهای مختلف گیاه از همدیگر تفکیک شدند و اسانسگیری، به روش تقطیر با آب به کمک دستگاه کلونجر طبق فارماکوپه بریتانیا برای مدت 4 ساعت و با سه تکرار اسانس گیری شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد میانگین بازده اسانس در مرحله گلدهی (0/67) بیشتر از مرحله بذر دهی (0/50) میباشد. بیشترین میزان اسانس مربوط به برگ های گیاه (1/1 درصد در مرحله گلدهی و 0/94 درصد در مرحله بذر دهی) و کمترین میزان اسانس مربوط به ساقه گیاه ( 0/27 درصد در مرحله گلدهی و 0/14 درصد در مرحله بذردهی) میباشد. میزان اسانس گل، در مرحله بذر دهی و مرحله گلدهی به ترتیب برابر 0/66 و 0/41 درصد است. با توجه به نتایج می توان گفت برداشت پیکره رویشی گیاه به خصوص برگهای گیاه در مرحله تمام گل مناسبترین قسمت گیاه جهت به دست آوردن حداکثر میزان اسانس میباشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir