مقاله اثرسالیسیلیک اسید برخسارت سرمازدگی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم کینوCitrus reticulata Blanco., cv. Kinnow در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرسالیسیلیک اسید برخسارت سرمازدگی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم کینوCitrus reticulata Blanco., cv. Kinnow در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرسالیسیلیک اسید برخسارت سرمازدگی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم کینوCitrus reticulata Blanco., cv. Kinnow در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
تراکمهای مختلف سالیسیلیک اسید و مدت زمان تاثیر گذاری آن واکنشهای متعددی رادرگیاه سبب می شود به منظور بررسی اثرسالیسیلیک اسید برافزایش عمرانباری و کاهش خسارت سرمازدگی نارنگی کینو آزمایشی بصورت فاکتوریل با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با پنج تکرار و دو فاکتور شامل غلظت SA درسه سطح 0و4و8 میل یمولار و مدت زمان انبارداری درپنج سطح زمان برداشت 2و4و6و8 هفته پس ازبرداشت انجام گرفت میوه ها درمحلولهای sA به مدت 7دقیقه غوطه ورشدند و سپس به مدت 2ماه درانبارسرد با دمای 3/5+ درجه سانتیگراد نگهداری شدند صفات کمی و کیفی شامل آسیب سرمازدگی درصد نشت یون اسیدیته قابل تیتراسیون TA و موادجامد محلول TSS مورد بررسی و ارزیابی قرارگرفتند نتایج نشان داد که sA درهر دو غلظت بطور معنی داری موجب کاهش اسیب سرمازدگی درصد نشت یون و میزان TSS نسبت به شاهد م یشود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0