مقاله اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور مطالعه اثر کودهای بیولوژیکی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی گندم و در راستای کاهش مصرف کود شیمیایی و بهبود وضعیت تیذیه گیاه آزمایشی در سال زراعی 9333 9331 در مزرعه – پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان اجرا شد. آزمای به صورت طرح اسپیلت- پلات_ فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار انجام گردید. در این آزمای عامل شیمیایی در سه سطح )شاهد، نیمی از مقدار توصیه شده منطقه، تمام میزان توصیه شده در منطقه( در کرت های 9 لیتر در ،7/ اصلی و عامل کود بیولوژیک شامل دو کود نیتروکسین بیوفسفردر سه سطح )شاهد ، 0 9 لیتر در هکتار( ، در کرت های فرعی قرار گرفتند. بررسی ،7/ هکتار( و بیوفسفر در سه سطح )شاهد ، 0 نتای حاکی از آن بود که کاربرد کودهای بیولوژیک منجر به بروز افزای معنی داری در صفات اندازهگیری شده )تعداد دانه در سنبله، عملکرد بیولوژیکی و شاخص برداشت( گردید. در مجموع نتای حاصله از این بررسی نشان داد کاربرد کودهای بیولوژیک دارای نق قابل مثبت توجهی در بهبود صفات عملکرد و اجزاء عملکرد گندم بوده و این گونه به نظر می رسد که کاربرد کود زیستی همراه با کود شیمیایی راهی مناسب برای افزای عملکرد و کاه آلودگیهای خاکی و محیطی است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0