مقاله بررسی میزان انرژی مصرفی و راه کارهای کاهش آن در تولید نیشکر کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان انرژی مصرفی و راه کارهای کاهش آن در تولید نیشکر کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان انرژی مصرفی و راه کارهای کاهش آن در تولید نیشکر کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی میزان انرژی مصرفی و راهکارهای کاهش آن در کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که اولین واحد تولید شکر از نیشکر در ایران و در سطح 6264/170 هکتار که 1471/60 هکتار آن پلنت و 4792/57 هکتار مزارع راتون انجام گردیده است. روش تحقیق به صورت میدانی و در طی مراحل مختلف کاشت، داشت وبرداشت مزارع پلنت، راتون و محاسبه میزان مصرفی هر یک از نهاده ها و تعیین سهم هر یک در سیستم و میزان ارزش انرژی آنها انجام شده است. نتایج نشان داد که کل انرژی ورودی در مزارع پلنت 171235/2 مگاژول در هکتار می باشد که11/11 درصد آن انرژی های مستقیم و88/89 درصدآن انرژی غیر مستقیم بود. عملکرد محصول در این مزارع 105 تن و 556500 مگاژول در هکتار گردید. نسبت انرژی3/25 و بهره دهی انرژی 0/61 کیلوگرم برمگاژول بدست آمد انرژی ورودی در مزارع راتون 82454/67 مگاژول در هکتار که8/64 درصد آن را انرژی های مستقیم و91/36 درصد آن انرژی های غیرمستقیم تشکیل می دهند. انرژی ورودی در مزارع راتون بسیار کمتر از مزارع پلنت می باشد و این موضوع بدلیل عدم مصرف قلمه و عملیات تهیه زمین می باشد واین امر نسبت انرژی در مزارع راتون بیشتر از مزارع پلنت گردیده است. لذا برای بهبود نمودن شاخص های انرژی با اعمال مدیریت صحیح در کلیه عملیات های کشاورزی از جمله عملیات تهیه زمین (کم خاکورزی)، طراحی سیستم های مکانیزه آبیاری مناسب نیشکر یا مدیریت صحیح روش های موجود امکان پذیر می باشد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0