توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا در pdf :

تعداد صفحات:9

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر گوگرد و پتاسیم براجزای عملکرد و خصوصیات کمی کلزا آزمایشی به صورت کرتهای خرد شدهدر قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار در مزرعه آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان فسا در سال زراعی 89-1388 اجرا گردید سطوح گوگرد در چهار سطح صفر، 150 ، 300 ، 450 کیلوگرم درهکتار در کرتهای اصلی و پتاسیم در چهار سطح صفر، 100 ، 200 ، 300 کیلوگرم درهکتار بصورت کلرید پتاسیم در کرتهای فرعی به کاربرده شدند نتایج نشان داد که با افزایش در سطوح پتاسیم عملکرد دانه و شاخص برداشت افزایش پیدا می کند همچنین استفاده از گوگرد با افزایش در تعداد غلاف و نهایتا افزایش تعداد دانه در غلاف باعث افزایش عملکرد و شاخص برداشت گردید بهترین عملکرد دانه در سطح پتاسیم 200 کیلوگرم درهکتار به دست آمد که با سایر سطوح اختلاف آماری معنی داری از خود نشان داد همچنین سطح گوگرد 300 کیلوگرم درهکتار باعث افزایش عملکرد گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir