توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مروری بر پپیتیدهای فعال زیستی در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر پپیتیدهای فعال زیستی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر پپیتیدهای فعال زیستی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر پپیتیدهای فعال زیستی در pdf :

تعداد صفحات:10

چکیده:

پروتئینها از ترکیبات اساسی و کامل مواد غذایی به شمار می روند که هم از لحاظ تغذیه ای و هم از نظر عملکردی دارای اهمیت می باشند از لحاظ تغذیه ای منبع انرژی و اسید امینه اند و از نظر عملکردی برخواص حسی و فیزیکوشیمیایی مواد غذایی حاوی پروتئین موثر اند و البته بسیاری از پروتئینها دارای ویژگیهای بیولوژیکی خاصی هستند که انها را به عنوان اجزا موثر در تولید غذاهای عملگرا و موثر در ارتقای سلامتی معرفی می نماید در سالیان اخیر مشخص شده است که بسیاری از پروتئینها حاوی توالی از پپتیدها هستند که از نظر بیولوژیکی آنهارا فعال می خوانند در واقع این توالی های پپتیدی در متن پروتئین مولد غیرفعال می باشند و اما در طی پروسه های خاصی از پروتئین مادر رها شده و فعال می گردند این پروسه ها می توانند هضم پروتئین در دستگاه گوارش و یا تخمیر توسط کشتهای میکروبی و یا هیدرولیز انزیمی پروتئین باشد پروتئینهای شیر مهمترین منبع پپتیدهای فعال هستند هرچنددیگر منابع پروتئینی حیوانی همچون تخم مرغ و بخوبی آن پروتئین های گیاهی همچوندانه سویا نیز مولد پپتیدهای فعال زیستی هستند

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir