مقاله بررسی تأثیر شوری بر میزان کلروفیل و برخی پارامترهای رشدی در دو رقم گیاه سویا (.Glycine max L) در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر شوری بر میزان کلروفیل و برخی پارامترهای رشدی در دو رقم گیاه سویا (.Glycine max L) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر شوری بر میزان کلروفیل و برخی پارامترهای رشدی در دو رقم گیاه سویا (.Glycine max L) در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
اثر غلظت های مختلف شوری (0، 25، 50، 100) میلی مولار NaCl بر برخی پارامترهای رشدی و مقدار کلروفیل a,b در دو رقم سویا (Williams , Linford) مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه مقدار وزن تر و خشک در ریشه و اندام هوایی، محتوای نسبی آب برگ (RWC) و همچنین مقدار کلروفیل a,b در برگ ها در هر دو واریته ی سویا با افزایش غلظت شوری کاهش نشان داد. نتایج نشان دادند که بین دو رقم سویای مورد مطالعه، رقم ویلیامزدر مقایسه با رقم لینفورد نسبت به شورز سازش بیشتری به شوری نشان می دهد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0