توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله در مورد بتن پلیمری در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد بتن پلیمری در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد بتن پلیمری در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد بتن پلیمری در pdf :

بتن پلیمری

پلیمر چیست؟
اوّلین سؤالی كه در ذهن خواننده پس از شنیدن نام بتن پلیمری نقش می بندد این است كه پلیمر ( Polymer ) چیست ؟ برای پاسخ به این سؤال بهتر است اوّل با مونومر ( Monomer ) آشنا شویم :
دائره المعارف بریتانیكا در مورد مونومر چنین می گوید :
“ مولكولی از هر دسته تركیبات ( ا‌غلب ارگانیك )‌ كه می تواند با مولكول های همانند خود یا از نوع دیگر واكنش دهد و تشكیل مولكول های بسیار بزرگ یا پلیمر را بدهد . خاصیّت و ویژگی اساسی مونومر چندگانه واكنش دادن آن است ، مونومر دارای قابلیّت شكل دادن تركیبات شیمیایی با حدّاقل دو مولكول مونومر دیگر است ، …..”

با توجّه به آنچه گفته شد می توان متوجّه شد كه مونومر همانند حلقه های یك زنجیر است و پلیمر خود زنجیر است ، در واقع باید بتوان یك پلیمر را به مونومرها با ضریب صحیح تقسیم كرد ، لزومی ندارد كه یك مونومر ، عنصر باشد ، در واقع مونومر مولكولی است كه از تكرار آن پلیمر به دست می آید و دارای وزن مولكولی كمی می باشد . بد نیست بدانیم كه معادل فارسی مونومر ، تكپار ، و معادل فارسی پلیمر ، بَسپار است .

بتن پلیمری قرن بیستم را به حق باید قرن پلیمر ها نیز دانست ، محصولات پلیمری از لحاظ حجمی در سال 1990 بر حجم محصولات آهنی فایق آمد و پیش بینی می شود كه در قرن حاضر ، از لحاظ وزن نیز بالاتر رود . صنایع ساختمان بزرگترین مصرف كننده موادّ پلیمری ، 25 تا 30 درصد از كلّ پلیمر ها را مصرف می كند .
یكی از مواردی كه در ساختمان به وفور استفاده می شود بتن است . این مادّه به دلیل هزینه پایین تولید ، راحتی استفاده و استحكام فشاری ، یكی از موادّ پرمصرف در سازه هاست ولی به دلیل نقایصی كه دارد ( نقایصی چون : 1 – تخریب یخ زدگی و ذوب 2 – تخریب پذیری توسّط موادّ شیمیایی خورنده 3 – استحكام كششی كم 4- دیرپخت بودن و …. ) همزمان با تولید این مادّه ، تركیب آن با فولاد ( مسلّح كردن بتن )‌ و ایجاد خاصیّت تاب خمشی مطرح شد و از همان موقع ، استفاده از موادّ و تركیبات شیمیایی ، برای بهبود خواصّ آن مورد توجّه قرار گرفت . حاصل

تحقیقیاتی كه در این زمینه صورت گرفت این نتیجه را در بر داشت كه جایگزینی مناسبی ، با موادّ پلیمری انجام شده است و با به كارگیری آنها به روش های مختلف ، خواصّ بتن ارتقا می یابد . ( این تحقیقات بیشتر در ژاپن ، آمریكا و روسیه انجام شده است ) . در این رابطه خانواده بتن های پلیمری ، بهترین خاصیّت ها را از خود نشان دادند . خواصّ این نوع بتن ، برتر از بتن های سیمانی بود و گاهی خواصّ

منحصر به فردی از خود نشان می دهد . با توجّه به ‌نیاز بیشتر به استحكام در سازه ها و برتری های این نوع بتن ، بتن پلیمری مورد علاقه دانشمندان واقع شد و با وجود آنكه مدّت زیادی از اختراع آن نمی گذرد و علیرغم قیمت بالایی نیز كه داراست مورد استقبال روزافزون قرار گرفته است . بتن های پلیمری از حدود سال 1950 وارد بازار شده اند و پیش بینی می شود در طیّ دهه پیش رو ، مصرفشان 10 برابر شود . كاربرد این نوع پلیمرها به دو شاخه استفاده جامد و استفاده غیر جامد تقسیم می شود .

در حالت جامد محصولات پلیمری به جای فولاد جایگزین می شوند و بتن را مسلّح می كنند كه در این حالت ، پلیمر به صورت رشته ، شبكه و یا میلگرد در بتن استفاده می شود . در حالت غیر جامد با تزریق پلیمر های پودری و مایع ، در دوام بتن بهبود حاصل می شود .
در كشور ما كار خاصّی روی بتن پلیمری صورت نگرفته است و هنوز در سطح یك موضوع تحقیقاتی برای دانشجویان

باقی مانده است ، موضوعی كه منابع تحقیق آن نیز غالباً خارجی هستند .
بتن های پلیمری ( Polymer Concrete ) حالت جامد : اكثر موادّ و مصالح طبیعی به دلیل ناپیوستگی های سطحی و تركیباتی كه در خود دارند ، دارای مقاومت لازم برای تحمّل
تنش های زیاد نیستند و لازم است تا با موادّ دیگری مسلّح شوند . دانشمندان به دنبال موادّی هستند كه در ضمن مسلّح كردن بتن ، دارای وزن كمتر ، مقاومت بیشتر در برابر عوامل جوّی ، رفتار بهتر در بارگذاری های متناوب باشد و بتواند مقاومت خود را در دماهای بالا مثل دمای كوره حفظ كند و …..از این قبیل.

یكی از مشهورترین این مصالح ، كامپوزیت های پلیمری می باشند . اوّلین باری كه كامپوزیت ها در بنا استفاده شد در زمان جنگ جهانی دوّم بود . در آن زمان بر روی ساختمان هایی كه باید رادار نصب می كردند ، استفاده از سازه های فلزّی و یا حتّی بتن آرمه ، مشكل ایجاد می كرد ، با مسلّح كردن بتن توسّط كامپوزیت های بتنی ، این مشكل برطرف شد . همچنین در همان بحبوحه جنگ بعضی از قسمت های هواپیماهای جنگی را از پلی استرهایی كه با رشته های شیشه تقویت شده بودند
می ساختند .
در ساختمان های مسكونی از كامپوزیت هایی با فیبر شیشه ای یا پلی استر استفاده می شد . (‌ سازه كامپوزیتی GPR ) ، دو ساختمان استثنایی با سازه كامپوزیتی ساخته شده است كه یكی سازه گنبدی شكل در بن غازی (‌ 1968 )‌ و دیگری سقف فرودگاه دبی ( 1972 )‌ است كه تأثیر محسوسی بر استفاده از این نوع سازه ها داشته است .

اكثر این سازه ها دارای سازه اصلی بتن مسلّح بود و برای ساخت پانل ها از GPR (Glass Polymer Reinforced ) بهره می برد ، همانند سازه قوسی فضاكار زمین فوتبال شهر منچستر (‌1980 ) ، مهمّترین كاربردهای GPR به قرار زیر است :
1- ساختمان هایی كه تحت اثر خوردگی شدید هستند .
2- سازه های پیشرفته رادارها .
3- ساختمان هایی كه كنترل كیفیّت آنها مهم است .
4- ماهواره ها .

5- آنتن های بزرگ .
مهمّ ترین دلایل افزایش استفاده از كامپوزیت ( Composite ) :
1 – وزن كم 2- قابلیّت ایجاد معماری های زیبا 3- مقاومت در برابر شرایط جوّی 4- خواصّ ضدّ خوردگی
5 – وجود سازه هایی كه در آنها نباید از فلز استفاده كرد .
امروزه بسیاری از پل های بتن آرمه به دلیل وجود كلر در آب دریا ، تخریب شده اند كه بتن پلیمری این نقیصه را ندارد و خورده نمی شود ، محصولات پلیمری در حالت جامد بیشتر به صورت میلگرد و شبكه مورد استفاده قرار می گیرند .
انواع بتن های پلیمری ( حالت غیر جامد ) : پیش از بیان انواع بتن های پلیمری لازم است با فرآیند پلیمریزاسیون بیشتر آشنا شویم :

پلیمریزه شدن : از اتّصال واحد های مونومر به یكدیگر ، رشته یا شبكه های مولكولی سطحی یا فضایی
تشكیل می شود كه دارای وزن مولكولی بالایی هستند و به آنها پلی مر می گویند ، این فرآیند را پلیمریزه شدن می گویند .
انواع بتن های پلیمری بدین قرارند :
1- بتن های باردار شده توسّط پلیمر ( PIC ) : شامل بتن پورتلند پیش ریخته شده است كه توسّط یك سیستم مونومری باردار گردیده است (‌ آماده واكنش است )‌ و متعاقباً در محلّ ، پلیمریزه می شود .

2- بتن های پلیمر – سیمان (PCC) : شامل یك مونومر است كه به مخلوط آبی بتن تازه افزوده می شود و متعاقباً در محلّ، پلیمریزه می شود .
3- بتن های پلیمری (PC) : شامل یك سیستم مخلوط از سنگریزه ( Aggregate ) و پركننده ( Filler ) در مونومر می باشد كه متعاقباً در محلّ ، پلیمریزه می شود .
4- بتن های پلیمر – گوگرد (PSC ) : شامل یك سیستم مخلوط از بتن های گوگردی است كه توسّط پلیمر ها اصلاح خواصّ پیدا كرده باشد .
نحوه تولید بتن پلیمری (‌حالت غیر جامد ) : بتن های پلیمری از 80 تا 95 درصد پركننده های معدنی و گاهی آلی تشكیل شده اند و حدود 5 تا 20 درصد بایندر پلیمری نیز
بتن را نگاه می دارد ( بایندر ( Binder ) به معنای پیوند دهنده یا متّصل كننده است و منظور همان محلول مونومر است كه پس از فرآیند پلیمریزاسیون بتن را نگاه می دارد ) ، خواصّ بتن های پلیمری برتر از بتن های سیمانی است .

با انتخاب : الف ) بایندر مناسب ب) نوع و میزان مناسب پركننده ج ) به كار بردن افزودنی های مناسب
می توان طیف وسیعی از بتن های پلیمری را با خواصّ فیزیكی ، مكانیكی ، دینامیكی ، الكتریكی ، حرارتی ، شیمیایی ، تزئینی و … تهیّه كرد . در صورتیكه این طیف وسیع برای بتن های سیمانی وجود ندارد . از مجموعه موادّ رایج به عنوان بایندر پلیمری سه نوع رایج ترند كه عبارتند از : 1 – اپوكسی ( Epoxy ) 2- پلی استر 3 – پلی یورتان

از پركننده های رایج نیز دو نوع رایج ترند كه عبارتند از : 1 – سیلیس (Silica) 2- كربنات كلسیم
بر اساس آزمایش هایی از نوع برزیلی ، نتایج زیر حاصل شد :
1 – نمونه های بتن پلیمری با بایندر اپوكسی و پلی استر ، استحكاك بالاتری دارند .
2- نمونه های بتن پلیمری با بایندر پلی یورتان ، ازدیاد طول بسیار زیادی دارند . ( تعریف اپوكسی و …. در همین مقاله گفته خواهد شد . )
بایندر های پلیمری 90% كلّ قیمت بتن را شامل می شوند . با وجود این ، قیمت بتن های پلیمری ، بسیار كمتر از
پلاستیك هاست . انتخاب مناسب بایندر و پر كننده مناسب ، می تواند سبب هر یك از حالات زیر شود :
1 – بتن هایی با دی الكتریك بالا 2 – برعكس بتن هایی با هدایت الكتریكی بالا 3 – قطعاتی مناسب برای ایجاد خلاء و ..
تغییر خواصّ بتن پلیمری بر حسب تغییر پركننده ها : پركننده ها از دو دسته تشكیل می شوند : 1- جزء زبر ( دانه بندی درشت ) 2- جزء نرم ( دانه بندی ریز )
پركننده های سبك وزن شامل سه دسته سنگ های رسی سبك ، پرلیت و سنگ پا ( Pumice ) می شوند و پر كننده های سنگین شامل 4 دسته قطیر ، هماتیت ، ایلمنیت ، باریت می شوند .
از این موادّ برای تولید بتن های پلیمری با وزن مخصوص بین 640 تا 5200 كیلوگرم بر متر مكعّب می توان استفاده كرد . پركننده های بسیار نرم برای كاهش حجم خالی بتن به كار برده می شود . مانند پودر سیلیس ، كربنات كلسیم ، خاكستر ، كائولین . میكا تالك ،‌تری هیدرات آلومینا ‌، سولفات كلسیم و سیمان پورتلند . پر كننده ها می توانند سبك باشند مانند

دانه های شیشه ای سوراخ دار ، سرامیك یا گلوله های پلاستیك .
با استفاده از پركننده های هادی مثل كربن یا پودرهای فلزّی ، می توان بتن را از نظر الكتریكی رساناتر كرد ، افزودنی هایی مثل فیبرهای شیشه ای ،‌آلی و فلزّی برای اصلاح استحكام ضربه ای ، خمشی و همچنین برای كاهش پدیده انقباض ناشی از پخت به كار می رود . عوامل تر كننده باعث كاهش سطحی زیرین مایع و سهولت ترشدگی سطوح پركننده می شود . جهت تأمین رنگ و همچنین گاهی اوقات به منظور پایداری در مقابل نور از رنگدانه ها استفاده می شود .
با افزودن لاتكس های SBR و اپوكسی به بتن معمولی به عنوان بتن سیمان پرتلند ، پلی مری استفاده شده است كه باعث بهبود خواصّ‌مهندسی و پایایی بتن می شود و همچنین با افزودن رزین های پلی اسراسیترن و اپكسی به مصالح سنگی

به عنوان بتن پلیمری كه در مورد رزین پلی اسراسیترن، خواصّ‌ مهندسی و پایایی بتن به طور چشمگیری بهبود می یابد .
آشنایی با انواع بایندرها :
رزین ( Resin ) : به مادّه آلی جامد یا نیمه جامد یا شبه جامدی گفته می شود كه اغلب دارای وزن مولكولی نامشخّص امّا بالایی بوده و وقتی در معرض تنش قرار می گیرد تمایل به جریان دارد .
اپوكسی : اپوكسی نوعی رزین است ، این نوع رزین دارای قطعاتی گرم و نرم است كه با گرما آب می شوند .
رزین های اپوكسی : نوع مایع آن از چسبندگی خوبی به الیاف شیشه برخوردارند .
لاتكس : شیر آب محتوی مونومر كه برای تولید پلی مر استفاده می شود . ( SBR )
خواصّ رزین های اپوكسی :

1- مقاومت در برابر خوردگی (Corrosion ) بسیار زیاد . 2- زمان پخت كم . 3- زمان كم برای رسیدن به استحكام ساختمانی . 4 –چسبندگی خیلی خوب به سطوح فلزّی . 5- مقاومت سایشی ( Abrasion Resistance ) بالا. 6 – استحكام مكانیكی بالا . 7 – مقاومت در برابر موادّ شیمیایی مخرّب .
8 – چروكیدگی ( Shrinkage ) كم در حین پخت . 9- عدم تولید محصولات فرّار جانبی در واكنش پخته شدن .

10 – حفظ خواصّ و سازگاری حرارتی با فولاد در محدوده دمایی 30 تا 70 درجه سانتیگراد .
رزین اپوكسی مایعی است بی رنگ ، ‌متمایل به زرد ، فرّار و سمّی كه در دمای اتاق بخار می شود .
روشی برای تقویّت بتن های معمولی :
در بتن های پلیمری از تكنیك آغشته سازی بتن با پلیمر استفاده می شود . در این روش ، یك سیستم مونومری به داخل بتن سخت شده نفوذ می كند و پس از پلیمریزاسیون موجب انسداد مجاری و حفره های درون بدنه و اتّصال بیشتر اجزاء متشكّله و ارتقای بسیاری از خواصّ بتن خواهد شد . در این روش از مونومر های متیل متا كریلات و استایرن استفاده می شود . روش كار بدین ترتیب است كه نمونه های بتن را خشك و تمیز نموده و سپس خنك می كنیم . بعد بتن را با سیستم مونومری
آغشته می كنیم و پس از انجام پلیمریزاسیون كاتالیتی حرارتی ، بتن پلیمری آماده است . این بتن ، مقاومت فشاری و نفوذناپذیری اش افزایش پیدا كرده است .
مزایای بتن های پلیمری :
1 – استحكام 2- كرنش های فشاری ، خمشی ، كششی (‌چندین برابر ) 3 – میرایی 4 – عمر سرویس
5 – مقاومت سایش و ضربه ای 6 – مقاومت در برابر تغییرات جوّی 7- مقاومت در برابر عوامل شیمیایی
8 – مقاومت در برابر عوامل مخرّب محیطی 9- مقاومت در برابر عوامل مخرّب صنعتی 10- جذب آب كمتر

11 – افت كمتر خواص 12 – خواصّ فیزیكی و مكانیكی بهتر 13 – دارای خواصّ تزئینی
خاصّیت بتن پلیمری با بایندر اپوكسی و پلی استر افزایش یا كاهش خاصّیّت نسبت به بتن سیمانی
استحكام فشاری پنج و سه دهم برابر افزایش می یابد
استحكام كششی پنج و هشت دهم برابر افزایش می یابد
استحكام خمشی چهار برابر افزایش می یابد
كرنش فشاری پنج و دو دهم برابر افزایش می یابد
كرنش خمشی ده ها برابر افزایش می یابد

جذب آب 10 تا 60 برابر كاهش می یابد
جدول بالا به خوبی می تواند مزایای بتن پلیمری با بایندر اپوكسی و پلیستر را نسبت به بتن سیمانی نشان دهد ، علاوه بر این بتن پلیمری پلی یورتان دارای ازدیاد طول منحصر بفردی است . بتن های پلیمری در برابر شستشوی دائم مقاومند و فراورش و اجرای آسانی دارند .
موارد مصرف بتن های پلیمری :
1 – روكش پل ها و جادّه ها 2 – تعمیركاریها 3- سازه ساختمان هایی كه در معرض خوردگی هستند .

4 – پوشش دهی كف ساختمان های صنعتی ، ورزشی و … (‌ مثلاً پلی یورتان با ازدیاد طول منحصر به فرد ، برای پوشش كف های مقاوم در برابر سر خوردن مناسب است . )‌ 5- تولید پانل های مصنوعی و تزئینی در فضاهای مسكونی و اداری (‌ مثل سنگ مرمر مصنوعی ، انیكس پلیمری ، گرانیت مصنوعی )‌ 6- درزگیر بتن ها 7- ساخت سازه های زیرزمینی مثل فاضلاب های صنعتی (‌ مقاوم در برابر خوردگی ) 8 – ساخت آبشخورهای مورد نیاز در دامداری ها (‌ در مقابل موادّ آمونیاكی مقاوم و نسبت به محصولات سرامیكی ارزان ترند .) 9 – ساخت مجسّمه ها ، گلدان های تزئینی و سایر اشكال آرشیتكتی مشابه سنگ 10 – ساخت مخازن نگهداری موادّ شیمیایی 11 – سازه محیط های دریایی

12 – ساخت سازه های زیر آب 13- ساخت سر ریز های سد 14 – دیواره آب بند سدها 15 – دیواره تونل ها
16 – بازسازی و سرعت در تعمیر (‌ برای سازه های بتنی و مخصوصاً سازه هایی كه در شرایط خاص، مثلاً‌زیر آب قرار دارند . ) بتن معمولی همواره با مشكل خوردگی توسّط عوامل اكسیدكننده گازی و مایع روبرو است و دلیل آن مقاومت كم در برابر عوامل خورنده شیمیایی است . با جایگزینی كامل حامل آبی در بتن توسّط حامل پلیمری ، تركیبی به دست می آید كه دارای مقاومتی بالا در برابر عوامل خورنده شیمیایی ، بدون نیاز به حفاظت های شیمیایی است .
بتن پلیمری زمان كمی برای پخت و جذب آب نیاز داشته و نفوذپذیری كمی دارد . نحوه اختلاط این نوع بتن و لوازم مورد نیاز آن مانند بتن معمولی است و به سهولت قالب ریزی می شود . مجموعه این مزایا و آنچه قبلاً گفته شد سبب كاربردهای گوناگون و روزافزون این بتن ، علیرغم قیمت بالای آن شده است . باید در اینجا به استفاده خاصّ و اجباری از بتن پلیمری در شرایط غیر متعارف اشاره كنیم ، مثلاً در جاهایی كه بتن در معرض موادً شیمیایی قرار دارد و ممكن است پدیده كاوتیاسون
رخ دهد یا در مكان هایی كه ممكن است بتن دائماً در معرض كلر باشد و …..
انواع پلیمرهایی كه برای مصارف بالا استفاده می شوند عبارتند از :
1- اپوكتیك ها 2- فورانها ( Furan ) 3 – اكرلیك ها 4 – پلیسترهای غیر اشباع 5- وینیل استرها
انتخاب پلیمر مصرفی بر حسب مورد مصرف ( كارایی )‌ و قیمت آن انتخاب می شود.

استفاده از بتن های پلیمری در قطعات پیش ساخته و نماهای ساختمانی:
یكی از موارد استفاده از بتن های پلیمری ، تولید قطعات پیش ساخته و نماهای ساختمانی است كه البتّه این قطعات ، معایب سنگ های طبیعی را ندارند ، سنگ های طبیعی كه در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند اغلب دارای معایبی هستند كه بعضی از آنها این چنین اند :
1 – سنگ های طبیعی چگالی بالایی دارند . 2- در اثر عوامل جوّی و موادّ شیمیایی تخریب پذیرند .
3 – نفوذ پذیری و جذب آب بالایی دارند . 4 –تهیّه آنها در ضخامت كم به دلیل شكنندگی بالایی كه دارند

ممكن نیست . 5 – حمل و نقل آنها سخت است . 6 – عایق صوت و حرارت نیستند .
بتن های پلیمری چگالی پایین ، خواصّ فیزیكی و مكانیكی سطح بالا را دارا هستند و امكان اعمال طرح های تزئینی متنوّع در آنها وجود دارد و جایگزینی مناسب برای سنگ های تزئینی و نماهای خارجی رایج خواهند بود. (‌مرمر ، گرانیت انیكس و .. )
با انتخاب موادّ اوّلیّه خاصّ برای تولید این نوع بتن تزئینی و فراورش مناسب ، سنگ نمای مصنوعی سبكی تولید خواهد شد كه معایب سنگ های تزئینی طبیعی را نداشته و دارای خواصّ و برتری های ذیل می باشد :
1 – چگالی 3/1 گرم بر سانتی متر مكعّب . 2 – درصد جذب آب 19% (‌یك شصتم بتن سبك و یك سی ام بتن معمولی )
3 – قدرت چسبندگی بیشتر بر روی بتن سیمانی 4 – مقاومت در برابر ضربه . 5 – سازگاری حرارتی بسیار خوب در محدوده دمایی 30 تا 70 درجه سانتیگراد 6 – مقاومت بسیار عالی در برابر شرایط محیطی شیمیایی 7 – استحكام فشاری ، خمشی و كششی بالاتر . 8 – تنوّع رنگ بسیار زیاد .
نكته جالب این است كه با وجود تمام محاسنی كه ذكر شد ، این نوع تولیدات ، قیمت كمتری

نسبت به سنگ های طبیعی دارند .
كاربرد بتن های پلیمری به عنوان صفحات ضدّ گلوله :
برای تولید صفحات ضدّ گلوله در صورتی كه وزن و حجم ، عوامل محدود كننده ای نباشند ، بتن سیمانی در تهیّه و ساخت موانع ضدّ‌گلوله به كار می رود . در صورتی كه به جای سیمان از رزین پلیمری ، به عنوان حامل در تركیب بتن استفاده شود ، مقاومت مكانیكی بتن افزایش چشمگیری می یابد و‌ سرعت گیرش و پخت سازه مورد نظر به صورت محسوسی بالا می رود .

در این تركیب پلیمری كه شامل 12 درصد رزین است ، 3 درصد تقویت كننده شامل پودر و لاستیك الیاف كوتاه شیشه ،
ایجاد خواهد شد ، این صفحه ضدّ گلوله ،‌ برای ساخت هدفی با حدّ اقل ضخامت 5 تا 6 سانتی متر به كار می رود و می تواند گلوله ای با انرژی معادل 2400 ژول را مهار كند و كمترین خسارات را متحمّل شود .
كاربرد بتن های پلیمری سبك در ساخت تابلوهای ایمنی راه :
با توجّه به گسترش جادّه ها و ازدیاد مسافرت ها ، نیاز به علایم رانندگی هر روز بیش از پیش احساس می شود . این علایم عمودی و افقی هستند و نوع قائم آن از پایه و سر تابلو تشكیل شده است و عموماً از جنس فلز ساخته می شود ؛

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir