مقاله بررسی سطوح شوری سدیم کلرید بر صفات رشدی گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita) در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سطوح شوری سدیم کلرید بر صفات رشدی گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطوح شوری سدیم کلرید بر صفات رشدی گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita) در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با یک فاکتور شوری و سه تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد.تیمار شوری شامل سطوح (125، 75، 0 میلی مولار) همراه با آب آبیاری اعمال شد. در پایان آزمایش خصوصیات سطح برگ، زمان گلدهی، وزن خشک بخش هوایی، تعداد شاخه های فرعی، تعداد برگ در بوته، ارتفاع گیاه و نسبت وزن برگ به ساقه مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش شوری ، سطح برگ، تعداد شاخه های فرعی و ارتفاع گیاه کاهش می یابد؛ در صورتی که تعداد روز از کاشت تا مرحله گلدهی افزایش پیدا می کند. بیشترین وزن خشک بخش هوایی در تیمار شاهد(آبیاری با آب معمولی)، کمترین تعداد برگ در شوری 125 میلی مولار و بینشوری 75 و 125 میلی مولار در نسبت برگ به ساقه تفاوت معنی داری مشاهده نشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0