مقاله بررسی اهمیت میکروبیولژیک لیستریا منوسیتوژنز درموادغذایی منجمد آماده در pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اهمیت میکروبیولژیک لیستریا منوسیتوژنز درموادغذایی منجمد آماده در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اهمیت میکروبیولژیک لیستریا منوسیتوژنز درموادغذایی منجمد آماده در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:13
چکیده:
امروزه تولید ومصرف موادغذایی اماده مصرف به صورت سردومنجمد رواج و گسترش روافزونی پیدا کرده است تغییر شیوه زنگی و برنامه تغذیه جوامع مدرن شهری صنعتی این فرهنگ تغذیه ای را تشدید نموده است و درپی این تغییر فرهنگ خطرات بیماریهای غذازاد ناشی ازمصرف این فراورده های غذایی نیز تشدید شده است باکتری سرماگرای لیستریا منوسیتوژنز یکی ازمهمترین خطرات باکتریایی دراین نوع فراورده های غذایی محسوب میگردد لیستریا منوسیتوژنز باکتری بیماریزایی است که اغلب درمحیط تولید و فراوری موادغذایی با منشا دامیدرخاک اب و برروی دیورا کف و وسایل و لوازم وجود دارد ین باکتری بعنوان ارگانیسم شاخص بیماریزا درهمه انواع موادغذایی اماده مصرف وجود داشته و توانایی ایجاد الودگی درآنها را دارد اهمیت لیستریا منوسیتوژنز به دلیل توانایی رشد وبقا آن درشرایط سرما است که این پتانسیل خطرناک برای موادغذایی اهمیت حیاتی دارد و باتوجه به اینکه سرد کردن نمی تواند ازرشد این ارگانیسم جلوگیری نماید اجرای برنامه کنترل برای محدود کردن آن ضروری میب اشد و درعین حال کنترل لیستریا درموادغذایی و محیط تولید مواد غذایی اهمیت دارد هدف ازاین بررسی اهمیت باکتری لیستریا منوسیتوژنز بعنوان ویژگی شاخص و اختصاصی درارزیابی موادغذایی اماده مصرف است
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0