توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر فناوری مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی انواع نشاسته در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فناوری مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی انواع نشاسته در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فناوری مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی انواع نشاسته در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فناوری مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی انواع نشاسته در pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
در این تحقیق به بررسی تأثیرامواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی انواع نشاسته پرداخته شد. ویژگی های بافتی، قدرت جذب آب، حلالیت، ویسکوزیته آب سرد و ویسکوزیته نسبی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش زمان فرایند حرارت دهی در ماکروفر در اثر تخریب ساختار درشت مولکولهای نشاسته، سفتی بافت نمونه ها و ویسکوزیته آب سرد کاهش یافت در حالی که قدرت جذب آب و حلالیت نمونه ها افزایش پیدا کرد در مقایسه با روش حرارت دهی معمولی ویسکوزیته نسبی نمونه ها طی فرایند حرارت دهی در ماکروفر بیشتر کاهش یافت که می تواند ناشی از حرکات لرزشی مولکول های آب و افزایش سریع تر دما طی فرایند حرارتی در ماکروفر باشد. در مجموع نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از ماکروفر در مصارف صنعتی و خانگی می تواند باعث تغییرات بیشتری نسبت به روش پخت معمولی در ساختار مولکولی و ویزگی های عملکردی نشاسته ها گردد و در نتیجه بر کیفیت محصولات تهیه شده به این روش مؤثر باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir