توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر دمای پخت روی ساختار و خواص مغناطیسی نانوذرات فریت مس تهیه شده به روش همرسوبی در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دمای پخت روی ساختار و خواص مغناطیسی نانوذرات فریت مس تهیه شده به روش همرسوبی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دمای پخت روی ساختار و خواص مغناطیسی نانوذرات فریت مس تهیه شده به روش همرسوبی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دمای پخت روی ساختار و خواص مغناطیسی نانوذرات فریت مس تهیه شده به روش همرسوبی در pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
در این کار پژوهشی نانوذرات فریت مس به روش همرسوبی با استفاده از نمک های اهن و مس تهیه شدند. نمونه در دمای 550، 700 و 850 درجه سانتیگراد در حضور اکسیژن به مدت چهار ساعت پخت شده. بررسی پراش پرتو ایکس (XRD) نشان داد که نمونه ها دارای ساختار اسپینل معکوس می باشند. تاثیر دمای پخت روی ساختار اندازه کریستال و خواص مغناطیسی مورد بررسی قرار گرفت. اندازه بلورک ها بین 13 تا 26 نانومتر با استفاده از رابطه شرر به دست آمد. برای تایید و تشخیص پیوندهای شیمیایی موجود از آنالیز طیف سنجی مادون قرمز (FTIR) استفاده شد. خواص مغناطیسی نمونه ها در مای اتاق با استفاده از نمونه مغناطیس سنج ارتعاشی (VSM) مورد مطالعه قرار گرفت. بررسی های خواص مغناطیسی نشان دادند که با افزایش دمای بازپخت مغناطش اشباع و وادارندگی افزایش قابل توجهی پیدا کردند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir