توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر فاصله ردیف و میزان بذر بر عملكرد روغن و روند پرشدن دانه رقم RGS003 کلزا در منطقه بهبهان در pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فاصله ردیف و میزان بذر بر عملكرد روغن و روند پرشدن دانه رقم RGS003 کلزا در منطقه بهبهان در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فاصله ردیف و میزان بذر بر عملكرد روغن و روند پرشدن دانه رقم RGS003 کلزا در منطقه بهبهان در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فاصله ردیف و میزان بذر بر عملكرد روغن و روند پرشدن دانه رقم RGS003 کلزا در منطقه بهبهان در pdf :

مقاله تاثیر فاصله ردیف و میزان بذر بر عملكرد روغن و روند پرشدن دانه رقم RGS003 کلزا در منطقه بهبهان در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در پژوهش در علوم زراعی از صفحه 77 تا 93 منتشر شده است.
نام: تاثیر فاصله ردیف و میزان بذر بر عملكرد روغن و روند پرشدن دانه رقم RGS003 کلزا در منطقه بهبهان
این مقاله دارای 17 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فاصله ردیف
مقاله عملكرد روغن
مقاله کلزا و میزان بذر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی تاثیر آرایش کاشت و میزان بذر بر روند پرشدن دانه و نقش آن ها در تولید روغن کلزا، آزمایشی طی سال زراعی 87-1386 به صورت كرت های یك بار خردشده برپایه بلوك های كامل تصادفی در 4 تكرار با استفاده از رقم RGS003 در ایستگاه تحقیقات كشاورزی بهبهان به اجرا در آمد. در این آزمایش چهار سطـح آرایش كاشت، پشته های 50 و 60 سانتی متری با دو و سه خط كاشت روی هر پشتـه در کرت های اصلی و چهار سطح میزان بذر 4، 6، 8 و 10 كیلوگرم بذر در هكتار در کرت های فرعی به كار رفت. نتایج نشان دادند طول دوره پرشدن دانه و درصد روغن در سطوح 1 و 5 درصد تحت تاثیر تیمار آرایش كاشت قرار گرفتند. حداکثر دوره پرشدن دانه با میانگین 655 روز، از کاشت 3 خط روی پشته های 60 سانتی متری به دست آمد. در حالی كه حداكثر روغن معادل 47.28درصد از تیمار عرض پشته 50 سانتی متر و دو خط کاشت روی پشته به دست آمد. با کاهش مصرف بذر در دامنه مورد مطالعه طول دوره پر شدن دانه و درصد روغن آن افزایش یافت هر چند اختلاف بین تیمارها معنی دار نبود. سرعت پرشدن دانه و عملکرد روغن دانه نیز تحت تاثیر آرایش کاشت و میزان بذر قرار گرفتند. بیشترین سرعت پرشدن دانه با متوسط 4.45گرم در مترمربع در روز و حداکثر تولید روغن با میانگین 1297.42کیلوگرم در هکتار در تیمار عرض پشته 60 سانتی متر با دو خط کاشت و مصرف 4 کیلوگرم بذر در هکتار تولید شد. افزایش تراکم و مصرف بیشتر بذر موجب کاهش سرعت پرشدن دانه و تولید روغن گردید. بنابراین با توجه به این نتایج، می توان از کاشت دو خط روی پشته های 60 سانتی متری و کاربرد 4 کیلوگرم بذر در هکتار جهت افزایش سرعت پرشدن دانه و حصول بیشترین عملکرد روغن در واحد سطح استفاده نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir