icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
بررسی اثر قند ساکاروز بر برخی ویژگیهای مکانیکی خمیر بتاگلوکان در pdf
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 678414
قیمت قبلی
:
94,900
تومان
قیمت
: 79,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
بررسي اثر مقايسه اي متابوليسم فروکتوز، HFCS و ساکارز در بدن
قیمت 11,800 تومان
بررسي اثر نشاسته آسيب ديده روي ويژگي هاي ريولوژيکي سوسپانسيون نشاسته گندم
قیمت 11,800 تومان
بررسي اثر همزمان گلوتامات، نشاسته و دما روي رطوبت نسبي چيپس گوشت در دماي محيط و يخچالي بعد از سه ماه نگهداري
قیمت 11,800 تومان
بررسي اثرات آنتي اکسيداني و ويژگيهاي کلوييدي حاملهاي ليپيدي نانوساختار(NLC) حاوي عصاره آويشن شيرازي
قیمت 11,800 تومان
بررسي اثرات جايگزيني بخشي از شير سويا با شير پسچرخ و صمغ کتيرا برخصوصيات فيزيکوشيميايي توفو
قیمت 11,800 تومان
بررسي اثرات ضد ميکروبي اسانس آويشن دنايي بر باکتري هاي ليستريا مونوسيتوژنز و استافيلوکوکوس اريوس
قیمت 11,800 تومان
بررسي اثرعصاره مالت تازه بر کيفيت نان
قیمت 11,800 تومان
بررسي استفاده از پلاسماي غير حرارتي به منظور ضدعفوني و حفظ خواص فيزيکي کاهو
قیمت 11,800 تومان
بررسي امکان استخراج رنگدانه قرمز شاهتوت و استفاده از آن در فرمولاسيون کرم ويفر
قیمت 11,800 تومان
بررسي امکان توليد فرآورده خميري سلامتي بخش
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0