مقاله بررسی موانع تکنولوژیکی بر روی زنده مانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک در پنیر تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی موانع تکنولوژیکی بر روی زنده مانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک در پنیر تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی موانع تکنولوژیکی بر روی زنده مانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک در پنیر تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
مواد غذایی پروبیوتیک به محصولاتی اطلاق می شود که حاوی 10 6 -10 7CFU/g میکروارگانیسم های پروبیوتیک باشندو مصرف کننده با مصرف روزانه 100 گرم از این محصول غذای از اثرات سلامت بخش آن بهره مند شود در بین محصولات غذایی مختلف پنیر نقش مهمی را به عنوان حاملی برای این میکروارگانیسم های پروبیوتیک ایفا می کند خصوصیات بافری و ساختارمناسب بافت پنیر شرایط را برای رشد و بقا پروبیوتیک ها فراهم می آورد اما تولید کنندگان در تولید مناسب یک پنیر پروبیوتیک با عوامل مختلفی از قبیل چگونگی افزودن پروبیوتیک ها تلقیح شده نمک زنی وبسته بندی رسیدن و شرایط نگهداری مواجه می باشند با انتخاب شرایط و به کارگیری راهکارهای مناسب تولید کننده قادر خواهد بود پنیری تولید کند که تعداد مناسبی از میکروارگانیسم های پروبیوتیک درآن بصورت زنده حضورداشته و طی نگهداری بقا مناسبی از خود نشان دهد. این مقاله با بررسی منابع و پژوهشهای معتبر انجام یافته درایران و جهان و مقالات معتبر بین المللی تلاش دارد تا ضمن معرفی پنیرپروبیوتیک براثرات سلامت بخش این نوع پنیر مروری داشته باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0