توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کانیشناسی آانههای آهن- تیتانیمدار با استفاده از نقشههای X-ray دستگاه الکترون مایکروپروب EPMA تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانیشناسی آانههای آهن- تیتانیمدار با استفاده از نقشههای X-ray دستگاه الکترون مایکروپروب EPMA تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانیشناسی آانههای آهن- تیتانیمدار با استفاده از نقشههای X-ray دستگاه الکترون مایکروپروب EPMA تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانیشناسی آانههای آهن- تیتانیمدار با استفاده از نقشههای X-ray دستگاه الکترون مایکروپروب EPMA تحت word :



تعداد صفحات:10
چکیده:
انتخاب روش فرآوری مناسب ، مستلزم شناسایی دقیق کانیها و بافت کانسار است و نیاز به بررسی دقیق آانیها و همچنین ارتباط آنها باهمدیگر دارد. این حالت در آانسارهای آهن-تیتانیمدار به علت تداخل و همرشدی شدید آانیها نمود بیشتری پیدا آرده و در نتیجه تفکیک آنها سخت تر خواهد بود. همرشدی در این نوع آانسارها گاهاً در حد چند میکرون بوده و امکان شناسایی آنها بوسیله میکروسکوپهای معمولی به طور دقیق وجود ندارد. میکروسکوپ الکترونی EPMA روشی است که بوسیله آن امکان تعیین پراآندگی عناصر در موقعیت مکانی تا حد یک میکرون و به صورت کیفی وجود دارد. همچنین آنالیز نقطهای آانیها به صورت انفرادی و یا خطی روی چندین نوع از کانیهای حاوی آهن-تیتانیم انجام شده است. آه این آانیهای ترآیبات متفاوتی از عناصر Al و Fe,Ti,V,Mg را نشان دادهاند. استفاده از نقشههای دو بعدی آه نقاط بسیار زیادی در حین اسکن سطح کانی اندازه گیری میشود (به طور معمول در سطح 1×1 میلیمتر مربع 106 نقطه) به نوعی یک روش نیمه آمی است و دراین تحقیق نشان داده شده آه چگونه استفاده از نقشههای X-ray همراه با نتایج آنالیز آمی باعثتفسیر صحیح نتایج میشود و اطلاعات مبسوطی در اختیار مطالعات فرآوری قرار میدهد. اهداف اصلی در این تحقیق تفسیر دقیق موقعیت آانیها نسبت به همدیگر در مقیاسهای میکرونی با استفاده نقشههای X-ray و بوسیله آالیبراسیون دقیق روی شدت پیکها میباشد. مزیت استفاده از نقشههای دوبعدی همراه با نتایج آمی هر آانی نسبت به اسکنهای خطی این است آه به خوبی قابل تفسیر بوده و اطلاعات آماری خوبی را ارائه میدهد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir