توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر هیدروکلوئیدهای پکتین، پروپیلنگلایکولآلجینات و صمغ لوبیایخرنوب بر پایداری دوغ ایرانی تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر هیدروکلوئیدهای پکتین، پروپیلنگلایکولآلجینات و صمغ لوبیایخرنوب بر پایداری دوغ ایرانی تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر هیدروکلوئیدهای پکتین، پروپیلنگلایکولآلجینات و صمغ لوبیایخرنوب بر پایداری دوغ ایرانی تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر هیدروکلوئیدهای پکتین، پروپیلنگلایکولآلجینات و صمغ لوبیایخرنوب بر پایداری دوغ ایرانی تحت word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
دو فاز شدن دوغ در طول زمان نگهداری، مشکل عمده ای است که از پایین بودن pH و تجمع کازئین ها ناشی میشود . در این مطالعه تأثیر غلظت های مختلف پکتین با درجه متوکسیل بالا،پرو پیلنگلایکولآلجینات و صمغ لوبیای خرنوب به صورت ترکیبی، در سطوح 0/05، 0/1 و 0/15% و با استفاده از طر سطح پاسخ بر پایداری دوغ در مدت 05 روز بررسی شد. هم چنین، به منظور شناسایی و تعیین سازوکارهای پایدارسازی هیدروکلوئیدهای مورد استفاده، مقادیر پتانسیل زتا و مشاهدات ریزساختاری دوغ های پایدار شده ارزیابی شد . استفاده ترکیبی از سه هیدروکلوئید در غلظت 0/15% بالا باعث پایداری دوغ در مدت 05 روز شد. یافته ها نشان داد که نقش اساسی در ایجاد پایداری دوغ تغییر پتانسیل زتای سطوح میسلهای کازئین و ایجاد دافعه الکترواستاتیکی به دلیل وجود هیدروکلوئیدهای جاذب پکتین و پروپیلنگلایکول آلجینات بوده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir