توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی گلبرگ زعفران برپایدارسازی روغن سویا تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی گلبرگ زعفران برپایدارسازی روغن سویا تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی گلبرگ زعفران برپایدارسازی روغن سویا تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی گلبرگ زعفران برپایدارسازی روغن سویا تحت word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
امروزه انتی اکسیدان های سنتزی اثرات نامطلوبی چون اثرجهش زایی و سرطان زایی دربدن انسان دارند و بتدریج ازلیست انتی اکسیدانهای مصرفی حذف میشوند لذا تهیه انتی اکسیدانهای طبیعی بعنوان جانشین ضروری می باشد دراین تحقیق ابتدا ترکیبات فنلی گلبرگ زعفران توسط حلال متانول به روش پرکولاسیون استخراج شد غلظت 1600 پی پی ام عصاره متانولی گلبرنگ زعفران درروغن سویا به خوبی توانست اندیس پراکسید را کنترل کرده و جایگزین انتی اکسیدانهای سنتزی TBHQ و BHT دردوسطح 100و200پی پی اام گردد نتایج نشان داد که اندیس اسیدی درطی دوره نگهداری بطور قابل توجهی افزایش یافته است بنابراین مشخص میشود که افزودن انتی اکسیدان تاثیر بازدارنده برتغییر اندیش اسیدی نداشته است

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir