توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی اسانس سه ژنوتیپ (اصفهان، اهواز و شیراز) در گیاه دارویی بابونه (.Matricaria recutita L) تحت سطوح مختلف تنش شوری NaCl تحت word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی اسانس سه ژنوتیپ (اصفهان، اهواز و شیراز) در گیاه دارویی بابونه (.Matricaria recutita L) تحت سطوح مختلف تنش شوری NaCl تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی اسانس سه ژنوتیپ (اصفهان، اهواز و شیراز) در گیاه دارویی بابونه (.Matricaria recutita L) تحت سطوح مختلف تنش شوری NaCl تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی اسانس سه ژنوتیپ (اصفهان، اهواز و شیراز) در گیاه دارویی بابونه (.Matricaria recutita L) تحت سطوح مختلف تنش شوری NaCl تحت word :



تعداد صفحات:16
چکیده:
بابونه یکی از مهمترین و قدیمی ترین گیاهان دارویی در دنیا می باشد که توسط ا نسان شناخته شده است. شوری در خاک یا آب یکی از تنش های ا صلی و از مهمترین موانع محدودکننده تولید محصولات کشاورزی در مناطق خشک و نیمه خشک است و می تواند رشد و محصول گیاه را به شدت محدود کند، این اراضی حدود یک سوم غذای مردم دنیا را تولید می کنند. به منظور مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس در سه ژنوتیپ بابونه (اصفهان، اهواز و شیراز) تحت اثر سطوح مختلف شوری در مزرعه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان به صورت طرح اسپیلت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و دو فاکتور شوری و ژئوتیپ طی سال 92-91 اجرا گردید. فاکتور اصلی شامل سطوح شوری شاهد، 6، 9 و 12 دسی زیمنس بر متر و فاکتور فرعی شامل ژنوتیپ های اصفهان، اهواز و شیراز بود. در این آزمایش اسانس با استفاده از روش تقطیر با آب بوسیله دستگاه کلونجر جداسازی شد و ترکیبات شیمیایی اسانس با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی طیف سنج جرمی شناسایی شدند. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که ترکیب شیمیایی گرماسرن دی در ژنوتیپ اهواز بیشترین میزان را تحت تنش شوری ملایم 6 دسی زیمنس بر متر نشان داد، مقادیر این ترکیب در ژنوتیپ اصفهان تحت اثر تمام تیمارهای اعمال شده کمتر از دو ژنوتیپ دیگر بود. میزان تغییرات آزولن در ژنوتیپ های اهواز و شیراز تحت تأثیر تنش به کار رفته قرار نگرفتند. بیش ترین میزان ترکیب آرتمیزیاکتون در ژنوتیپ اصفهان و کمترین آن در ژنوتیپ اهواز تحت تنش شوری 6 دسی زیمنس بر متر نشان داد. مطابقه نتایج بدست آمده به نظر می رسد گیاه دارویی بابونه تحت اثر تنش شوری، مقاومت نشان داده و اثر شوری بر ترکیبات شیمیایی اسانس بابونه متفاوت بود و اثرات افزایشی و یا کاهشی در میزان آنها مشاهده شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir