توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله خصوصیات بالینی و آزمایشگاهی سندرم رت: گزارش 20 مورد تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات بالینی و آزمایشگاهی سندرم رت: گزارش 20 مورد تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات بالینی و آزمایشگاهی سندرم رت: گزارش 20 مورد تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات بالینی و آزمایشگاهی سندرم رت: گزارش 20 مورد تحت word :

مقاله خصوصیات بالینی و آزمایشگاهی سندرم رت: گزارش 20 مورد تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی 1389 در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشكی تبریز از صفحه 20 تا 24 منتشر شده است.
نام: خصوصیات بالینی و آزمایشگاهی سندرم رت: گزارش 20 مورد
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم رت
مقاله نورودژنراتیو
مقاله بالینی
مقاله رفتار اوتیستیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: سندرم رت یک بیماری نورودژنراتیو پیشرونده نادر است که تنها در دختران دیده می شود. از ویژگی های آن رفتار اوتیستیک، حرکات تشنجی، فقدان حرکات هدفمند و وجود حرکات کلیشه ای در دستها می باشد. تشخیص بیماری بر اساس یافته های بالینی بوده و این بیماری باید از عقب ماندگی ذهنی ایدیوپاتیک، فلج مغزی و اوتیسم افتراق داده شود.
روش بررسی: در این بررسی توصیفی گذشته نگر 20 بیمار با معیارهای بالینی سندرم کلاسیک که به بخش اعصاب کودکان ارجاع داده شده بودند مورد مطالعه قرار گرفتند. ارزیابی ژنتیکی در مرکز ما مقدور نبود.
یافته ها: سن بیماران، سن هنگام تشخیص و سن شروع علایم به ترتیب 475±317 سال، 390±236 سال و 1095±352 ماه بود. تاخیر زمانی قابل توجه بین شروع علایم و تشخیص بیماری وجود داشت. تنها در یک مورد (5 درصد) قبل از ارجاع تشخیص درست مطرح شده بود. یافته های بالینی بیماران عبارت بود از: دوره تکامل طبیعی تا 6 ماهگی (90% موارد)، ازدست رفتن حرکات هدفمند دستها (100% موارد)، حرکات کلیشه ای دستها (95% موارد)، الگوی تنفسی غیر عادی (30% موارد)، نوار مغزی غیرطبیعی (100% موارد)، حرکات تشنجی (70% موارد)، رفتار اوتیستیک (100% موارد) و دندان قروچه (50% موارد). شرح حال به نفع وجود مورد مشابه در خانواده در تمام موارد منفی بود.
نتیجه گیری: سندرم رت در کشور ما کمتر ازمیزان مورد انتظار تشخیص داده می شود. برای تشخیص به موقع این سندرم آشنایی با سرنخهای بالینی ویژه و داشتن ظن قوی ضروری است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir