icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
بررسی امکان تولید کیک کم چرب با استفاده از آرد کدو حلوایی از نظر برخی ویژگی های بافتی تحت word
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 678425
قیمت قبلی
:
39,900
تومان
قیمت
: 29,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
بررسي امکان تهيه توفوي بادامزميني و تعيين ويژگي هاي کيفي آن
قیمت 11,800 تومان
بررسي انديس هاي رنگ، تقارن و افت پخت کيک اسفنجي فراسودمند حاوي آرد ماش و صمغ کتيرا
قیمت 11,800 تومان
بررسي انواع بسته بندي مواد غذايي
قیمت 11,800 تومان
بررسي پايداري اکسايشي مخلوط مساوي روغنهاي دانه کنجد، اوليين پالم و کانولا در مرحله حرات دهي و سرخ کردن
قیمت 11,800 تومان
بررسي پپتيدهاي زيست فعال ضد ميکروبي مشتق شده از شير
قیمت 11,800 تومان
بررسي تاثير افزودن ماده خشک شير و تيمار آنزيمي نرانس گلوتاميناز ميکروبي برويژگيهاي حسي و بافتي ماست قالبي
قیمت 11,800 تومان
بررسي تاثير تشديد فلکولاسيون بر پايداري و خصوصيات ريولوژيکي سس مايونز تخم مرغ درسيستم مدل
قیمت 11,800 تومان
بررسي تاثير خشک کردن کف پوشي بر برخي ويژگيهاي پودر شيره انجير
قیمت 11,800 تومان
بررسي تاثير درصدهاي مختلفي از سبوس معمولي و تخمير شده با سايزهاي متفاوت در نانهاي با فيبر بالا
قیمت 11,800 تومان
بررسي تاثير دما و غلظت بر خواص ريولوژيکي محلول سوربيتول در مايع يوني 1و 3- دي متيل ايميدازوليوم دي متيل فسفات
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0