توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه تاثیرمنابع کود آلی و شیمیایی بر شاخص های فیزیولوژیکی رقم هاشمی برنج تحت فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیرمنابع کود آلی و شیمیایی بر شاخص های فیزیولوژیکی رقم هاشمی برنج تحت فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیرمنابع کود آلی و شیمیایی بر شاخص های فیزیولوژیکی رقم هاشمی برنج تحت فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیرمنابع کود آلی و شیمیایی بر شاخص های فیزیولوژیکی رقم هاشمی برنج تحت فایل ورد (word) :

تعداد صفحات:11

چکیده:

استفاده از منابع زیست محیطی به طریق صحیح می تواند گامی در جهت افزایش بهره وری و کاهش آلودگی زیست محیطی اعمال نماید و در این راستا شناخت و حرکت در جهت استفاده از کودهای آلی در مزارع برنج به عنوان تثبیت کننده نیتروژن و جایگزین کودهای نیتروژن دار مؤثر می باشد. به منظور بررسی اثر انواع و مقادیر کودهای آلی و شیمیایی نیتروژن بر شاخص های فیزیولوژیکی رشد برنج (رقم هاشمی) آزمایشی در مؤسسه تحقیقات برنج کشور در رشت، در سال زراعی 1389 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل کود آلی در 4 سطح M1-بدون کود آلی،M2-کود گاوی پوسیده با مقدار 10 تن در هکتار،M3-کود گاوی پوسیده به مقدار 20 تن در هکتار وM4-کمپوست آزولا به مقدار 5 تن در هکتار) و کود شیمیایی در 4 سطحN3 ،80 =N2 ،0 =N =N 120 و 4 -160 کیلوگرم کود اوره در هکتار) می باشد. نتایج آنالیز رشد نشان داد که با افزایش مقادیر کود آلی وشیمیایی نیتروژن دار شاخص های فیزیولوژیکی شاخص سطح برگ، سرعت رشد محصول و تجمع ماده خشک کل گیاه افزایش می یابد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir