مقاله گروه بندی ژنوتیپهای گندم بر اساس پروتئینهای محلول در آب و نمک با استفاده از SDS-PAGE تحت فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله گروه بندی ژنوتیپهای گندم بر اساس پروتئینهای محلول در آب و نمک با استفاده از SDS-PAGE تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گروه بندی ژنوتیپهای گندم بر اساس پروتئینهای محلول در آب و نمک با استفاده از SDS-PAGE تحت فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
پروتئینهای محلول در آب و نمک که 80 % پروتئینهای ذخیرهای بذر را تشکیل میدهد، در 33 ژنوتیپ گندم پاییزه و بهاره که شامل 25 ژنوتیپ گندم بهاره مکزیکی و 8 ژنوتیپ گندم پاییزه ایرانی با روش SDS-PAGE مورد مطالعه قرار گرفت. نوارها براساس حضور ( 1) و عدم حضور باند ( 0) امتیازدهی شدند و 9 آلل مشخص گردید که با وجود این تنوع بالا میتوان از این نشانگرها برای تشخیص اختلاف بین ارقام استفاده کرد. نمودار درختی بر اساس ضریب تشابه ژاکارد و روش UPGMA ترسیم شد، که این ژنوتیپ ها در سطح تشابه 0/63 به دو گروه طبقه بندی شدند و نتایج این گروبندی با نتایج حاصل از تجزیه به مولفه های هماهنگ اصلی هم خوانی داشت. همچنین نتایج تجزیه واریانس مولکولی تنوع ژنتیکی مطلوبی درون و بین گروهها نشان داد که از این تنوع میتوان در برنامه های به نژادی و گزینشی بهره برد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0