توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تنوع و پتانسیل باکتریوسین انتروکوک های جدا شده از محصولات لبنی سنتی استان آذربایجان شرقی تحت فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع و پتانسیل باکتریوسین انتروکوک های جدا شده از محصولات لبنی سنتی استان آذربایجان شرقی تحت فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع و پتانسیل باکتریوسین انتروکوک های جدا شده از محصولات لبنی سنتی استان آذربایجان شرقی تحت فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع و پتانسیل باکتریوسین انتروکوک های جدا شده از محصولات لبنی سنتی استان آذربایجان شرقی تحت فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:6
چکیده:
سابقه و هدف: محصولات لبنی مناطق مختلف می تواند منبعی برای سویه ای جدید باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین با توانایی مهار میکروارگانیسم های نامطلوب باشد. انتروکوک ها باکتری های اسید لاکتیک با توانایی تولید پپتیدهای ضد میکروبی می باشند. هدف از این تحقیق، مطالعه تنوع گونه های انتروکوک در محصولات لبنی سنتی و بررسی باکتریوسین های مترشحه از سویه های انتروکوک بومی، به دلیل پتانسیل استفاده از انها به عنوان پروبیوتیک و نگهدارنده های زیستی مواد غذایی می باشد. مواد و روش ها: در این مطالعه 117 نمونه لبنیاتی شامل شیر، ماست و پنیر از مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی جمع آوری شد. تعیین جنس و گونه انتروکوک ها به ترتیب از طریق واکنش زنجیره پلیمراز برای ژن های 16SsRNA و سوپر اکسید دیسموتاز انجام گرفت. حضور ژن ساختاری انتروسین A وانترولیزین A به ترتیب در سویه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم خالص شده مورد بررسی قرار گرفت. سنجش طیف آنتی باکتریال سویه های حاوی ژن انتروسین، بر روی باکتریهای اندیکاتور گرم مثبت و منفی، از طریق روشهای انتشار _چاهک و دیسک) صورت گرفت. یافته ها: نتایج حاصل از واکنش زنجیره پلیمراز نشانداد بیشترین فراوانی در نمونه های لبنی، مربوط به گونه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم می باشد. این دو گونه طی تبدیل شیر به پنیر و ماست پایدارتر بوده و حفظ شده اند. 10 سویه انتروکوکوس فاسیوم و 8 سویه انتروکوکوس فکالیس به ترتیب دارای ژن های انتروسین A و انترولیزین A بودند. این سویه ها رشد باکتری های شاخص لیستریا مونوسایتوژنز، انتروکوکوس فاکلیس PTCC1206، سودوموناس آئروجینوزا را مهار کردند. نتیجه گیری: تنوع انتروکوک ها در محصولات لبنی مختلف، متفاوت بوده و بعضی از گوه ها طی فرایند تولید حذف می شوند. سویه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم پایدارتر بوده و تولید انتروسین می کنند. ا نتروسین خالص سازی شده دو سویه می تواند به عنوان فراورده پروبیوتیکی به منظور افزودن به مواد غذایی و نگهدارنده بیولوژیک به کار برده شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir