توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین جایگاه تاکسونومیکی شاه بلوط شمال ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی psbA و ناحیه ی بین ژنی trnH-psbA تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین جایگاه تاکسونومیکی شاه بلوط شمال ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی psbA و ناحیه ی بین ژنی trnH-psbA تحت فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین جایگاه تاکسونومیکی شاه بلوط شمال ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی psbA و ناحیه ی بین ژنی trnH-psbA تحت فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین جایگاه تاکسونومیکی شاه بلوط شمال ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی psbA و ناحیه ی بین ژنی trnH-psbA تحت فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:10
چکیده:
در این تحقیق، شش پایه از سه رویشگاه شاه بلوط واقع در بخش غربی استان گیلان انتخاب شدند و ناحیه فاصله انداز غیر کد کننده ی trnH-psbA آنها تکثیر گردید . آنالیز تعیین توالی نشان داد، طول کل قطعه ژنی psbA برای کل گونه های مورد بررسی و شاه بلوط هیرکانی 66 جفت باز و بدون تنوع نوکلئوتیدی است اما قطعه بین ژنی trnH-psbA در پایه های مربوط به شاه بلوط هیرکانی صفر بود در حالیکه در کل پایه های مورد مطالعه ، 0002 بود . از پنج جایگاه انحصاری ، جایگاه انحصاری اول در موقعیت 366 و 495 مربوط به گونه C.dentata جایگاه انحصاری دوم در موقعیت 401 و مربوط به dentataC. است . بررسی فاصله ژنتیکی گونه های بررسی نشان داد نمونه های مورد بررسی از جنگی هیرکانی فاقد فاصله ژنتیکی از یکدیگر بودند . همجنین بیشترین شباهت ژنتیکی بین شاه بلوط هیرکانی با شاه بلوط اروپپایی مشاهده شد . این تحقیق نشان داد، ناحیه ژنی psbA و بین زنی trnh-psbA دارای چهار هاپلوتیپ با تنوع هاپلوتیپی 058می باشند . درخت فیلوژنی بر اساس کل ناحیه ژنی psbA و بین ژنی trnH-psbA به روش حداکثر شباهت ( Maximum likelihood) با پشتوانه تکرار 1000، رسم گردید که شاه بلوط هیرکانی در یک کلاد مجزا با پشتوانه کمتر از -50 قرار گرفت . لذا مارکرهای trnH-psbA و psbA می توانند در تکنیک DNA بارکدینگی، به عنوان روشی آسان و سریع برای شناسایی جایگاه تاکسونومیکی شاه بلوط های شمال ایران، مورد توجه محققین قرار گیرند .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir