توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شناسایی باکتری های مختل کننده سیستم حد نصاب احساس (Quorum sensing) به عنوان عوامل بیوکنترل بیماری پوسیدگی نرم ناشی از Pectobacterium carotovorum تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی باکتری های مختل کننده سیستم حد نصاب احساس (Quorum sensing) به عنوان عوامل بیوکنترل بیماری پوسیدگی نرم ناشی از Pectobacterium carotovorum تحت فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی باکتری های مختل کننده سیستم حد نصاب احساس (Quorum sensing) به عنوان عوامل بیوکنترل بیماری پوسیدگی نرم ناشی از Pectobacterium carotovorum تحت فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی باکتری های مختل کننده سیستم حد نصاب احساس (Quorum sensing) به عنوان عوامل بیوکنترل بیماری پوسیدگی نرم ناشی از Pectobacterium carotovorum تحت فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:10
چکیده:
بسیاری از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی از مولکول های پیام رسان به نام خودالقاگر جهت ارتباط با یکدیگر استفاده می کنند. این فرایند سیستم حد نصاب احساس یا Quorum sensing (QS) شناخته شده است. اسیل هموسرین لاکتون ها مولکول هایی هستند که عمدتا توسط باکتری های گرم منفی به عنوان خودالقاگرهای سیستم حد نصاب احساس می شوند. غیر فعال کردن این سیستم در باکتری های بیماریزا ، منجر به کاهش قابل توجه تولید فاکتورهای بیماریزایی و کاهش بیماری می شود. Pectobacterium carotovorum عامل پوسیدگی نرم باکتریایی از جمله باکتری هایی است که برای ایجاد بیماری از این سیستم بهره می برد. این پژوهش با هدف شناسایی باکتری های مختل کننده سیستم حد نصاب احساس به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در آزمایشگاه بیماری شناسی گیاهی دانشگاه زنجان انجام شد. جهت شناسایی باکتری های مورد نظر از اسیل هموسرین لاکتون سنتتیک استفاده گردید. پس از نمونه برداری از مزارع سیب زمینی جداسازی باکتری ها صورت گرفت. آزمون پوسیدگی نرم و واکنش فوق حساسیت برای حذف جدایه های بیمارگر انجام شد. از هر کدام از جدایه ها سوسپانسیون با کدورت مناسب تهیه و به دو محیط کشت AB و AB غنی شده با AHL سنتتیک اضافه گردید. سپس توانایی جدایه ها در تجزیه AHL سنتتیک و میزان رشد آنها در دو محیط کشت طی 28 روز مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تفاوت معنی داری بین میزان رشد جدایه ها در دو محیط کشت AB و AB غنی شده با AHL سنتتیک در سطح احتمال پنج درصد نشان داد. در نهایت شش جدایه که بهترین عملکرد را داشتند در حد جنس شناسایی شدند. این دستاورد می تواند به عنوان راهکاری موثر در امر کنترل هر چه بهتر بیماری های باکتریایی مورد استفاده قرار گیرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir