مقاله اندازه گیری برخی از خواص فیزیکی خرما (رقم گیوونی) تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازه گیری برخی از خواص فیزیکی خرما (رقم گیوونی) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری برخی از خواص فیزیکی خرما (رقم گیوونی) تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
در این پژوهش برخی خواص فیزیکی خرما ( رقم گیوونی) نظیر جرم و ابعاد خرما، چگالی هر دانه از خرمای هسته دارو بی هسته شده (بدون تغییر شکل)، چگالی توده ای، تخلخل و مساحت سطوح تصویر شده خرما اندازه گیری شده است .همچنین زاویه اصطکاک ایستایی خرما با سه سطح گالوانیزه، شیشهای و چوب چندلایه به دست آمد . درصد رطوبت به ترتیب 21/23 و 12/90 برای خرمای بی هسته و هسته آن بر مبنای وزن تر آنها به دست آمد، نتابج تحقیق نشان میدهد که. طول، عرض و ضخامت میانگین خرمای گیوونی به ترتیب 30/68 ، 18/63 و 17/36میلی متر و میانگین سطوح تصویر شده آن به ترتیب در راستای عمود بر بزرگترین طول، عرض مربع به دست آمد. میانگین جرم خرمای گیوونی نیزخرما256/97، 432/71 و 464 میلی متر مربع به دست آمد. میانگین جرم خرمای گیوونی نیز 4/86 گرم اندازهگیری شد . چگالی هر دانه از خرمای هسته دار، خرمای بیهسته شده (بدون تغییر شکل) و چگالی تودهای خرما به ترتیب 1/11 و 1/36 و 0/54 گرم بر سانتی متر مکعب و درصد تخلخل توده خرما 4/69 بدست آمد میانگین زاویه اصطکاک ایستایی خرما به ترتیب با سطوح گالوانیزه شیشهای و چوب چندلایه 26/33 و 25/67 و 34 درجه به دست آمد. نتایج این تحقیق در زمینه بسته بندی خرما، درجه بندی و سورتینگ، طراحی هستهگیرها، طراحی تجهیزات انتقال و; مفید وکاربردی است
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0