توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی تحت pdf دارای 48 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی تحت pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی تحت pdf

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی تحت pdf :

اسلاید 1 :

روغن سرخ كردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اكسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ كردن كف زیادی تشكیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو،  دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد.

اسلاید 2 :

انواع چربی و روغنهای سرخ كردنی:

در حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده كلزا، كلزای نیمه هیدرو‍‍ژنه، مخلوطهای پالم با كلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای متداول سرخ كردنی هستند.

در آمریكای شمالی در رستورانهای fast food  و سرخ كردن صنعتی معمولاً از روغنهای جامدی كه از روغن تخم پنبه، روغن سویای نیمه هیدروژنه یا كلزای نیمه هیدروژنه تركیب یافته استفاده میشود.

اسلاید 3 :

یك نكته جالب :

بررسی های انجام شده نشان داده است كه برای اینكه مقدار كمی از محصولات اكسیداسیون كه سبب بهبود طعم غذای سرخ شده میشود، بوجود آید اكسیداسیون ملایم اسید لینولئیك در درجه حرارت نزدیك به 180 درجه سانتیگراد لازم است.

اسلاید 4 :

تركیب مناسب اسیدهای چرب یك روغن سرخ كردنی سالم و مقاوم به شرح ذیل میباشد:

1- روغن سرخ كردنی باید غنی از اسیدهای چرب دارای یك پیوند غیر اشباع باشد ( c18:1 بیش از 75%).

2- اسیدهای چرب اشباع ( c16:0 – c14:0 – c12:0) و اسیدهای چرب دارای چند پیوند غیر اشباع روغن كم باشد ( كمتر از 15%).

اسلاید 5 :

3- اسید لینولنیك روغن خیلی كم باشد (c18:3  كمتر از 1/5 % ) .

4- مقدار اسیدهای چرب ترانس روغن عملاً صفر باشد.

5- بعلاوه روغنهای سرخ كردنی سالم و مقاوم باید غنی از آنتی اكسیدانهای طبیعی باشند گر چه مقداری از این تركیبات در فرایند سرخ كردن از بین میرود ولی باقیمانده آنها برای جلوگیری از اكسیداسیون غذای سرخ شده در هنگام نگهداری كافی است.

اسلاید 6 :

1- روغن هسته پالم و روغن نارگیل ( غنی از اسید لوریك ): برای سرخ كردن صنعتی مناسب نیستند چون حاوی مقدار زیادی اسید لوریك و سایر اسیدهای چرب دارای تعداد كربن كمتر از 14 هستند.

2- روغن پالم و سایر روغنهای غیر لوریك : گرچه اسیدهای چرب در نتیجه هیدرولیز آزاد میشوند ولی وزن مولكولی این اسیدها بالاتر بوده و چندان فرار نبوده بنابراین تشكیل دود كمتر است.

اسلاید 7 :

یك مشكل در روغن پالم :

مقدار زیاد اسیدهای چرب اشباع شده ( متجاوز از 45% ) كه ممكن است بعضی آن را از نظر ارزش تغذیه ای نامناسب بدانند و نیز به دلیل جامد بودن در مناطق معتدل در كارخانه های تولید غذای سرخ شده سبب بروز مشكل است.

در غیر اینصورت روغن پالم به دلیل اندیس یدی پائین و مقدار اسید چرب چند غیر اشباعی كم روغن مناسبی برای سرخ كردن است. 

اسلاید 8 :

3- روغن زیتون :

یك روغن سرخ كردنی ممتاز است. مقدار كم اسیدهای چرب اشباع یك مزیت تغذیه ای بوده، نگهداری آسان در سرما به علت نقطه ذوب پائین، همچنین به آسانی از غذای سرخ شده خارج و مشكل انجماد روغن بر سطح غذای سرخ شده وجود ندارد، مقدار كم اسید لینولنیك و لینولئیك در نتیجه اندیس یدی پائین (در حدود80) و پایداری خوب در مقابل اكسیداسیون. 

اسلاید 9 :

4- روغن سویا و كلزا :

هر دو روغن از این جهت كه عدد یدی بالا و مقدار اسیدهای چرب اشباع كم دارند و حتی در درجه حرارتهای پائین كاملاً مایع هستند، بهم شبیه اند.

مشكل اصلی در مورد این دو روغن اسید لینولنیك بالای آنهاست (14 – 5 %) كه روغن را به اكسیداسیون شدیداً حساس میكند.

اسلاید 10 :

در سرخ كردن صنعتی نباید فقط به اكسیداسیون در هنگام فرآیند توجه شود بلكه اكسیداسیون روغن در هنگام نگهداری و حتی توزیع غذای سرخ شده نیز موضوع مهمی است نظیر چیپسها.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir