توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر قارچ های میکوریز بر روی عملکرد و کیفیت پیازخوراکی تحت pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر قارچ های میکوریز بر روی عملکرد و کیفیت پیازخوراکی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر قارچ های میکوریز بر روی عملکرد و کیفیت پیازخوراکی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر قارچ های میکوریز بر روی عملکرد و کیفیت پیازخوراکی تحت pdf :

تعداد صفحات:3

چکیده:

به منظور بررسی اثر سه گونه قارچ میکوریز بر روی عملکرد و صفات کیفی پیاز خوراکی رقم آذرشهر آزمایشی با چهارتیمار در چهار تکرار به صورت گلدانی اجرا شد. به همین جهت نشاهای تلقیح شده پیاز خوراکی با سه گونه قارچ میکوریز G. etunicatum وG.intraradies. Glomus versiforme به همراه شاهد بدون میکوریز به تعداد سه بوته در گلدان 7 کیلویی کاشته شد. نتایج نشان داد که میکوریزی شدن تمام صفات را به طور معنی داری تحت تاثیر قرار داد. گیاهان میکوریزی در مقایسه با شاهد بدون میکوریز از عملکرد ووزن خشک پیاز بالاتری برخوردار بودند. در بین قارچ های میکوریز G.versiforme نسبت به بقیه کارامد تر بود . از لحاظ درصد ماده خشک پیاز، پیازهای تلقیح شده با G.intraradies 14/25% از سایر تیمارها برتر بود در حالیکه در بین بقیه تیمار اختلاف معنی داری مشاهده نشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir