توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت نگه داری گل ها تحت pdf دارای 13 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نگه داری گل ها تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت نگه داری گل ها تحت pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت نگه داری گل ها تحت pdf

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نگه داری گل ها تحت pdf :

نگه داری گل ها

مقدمه

عوامل متعددی در طول عمر پس از برداشت یك محصول قبل از عرصه به بازار تأثیر می گذارند. محصول در بالاترین درجه كیفیت برداشت می شود و برای جلوگیری از افت كیفیت آن باید تكنیك هایی به اجرا درآید. آنچه مسلم است برای افزایش عمر پس از برداشت گل های گلدانی یا شاخه بریده، باید از خصوصیات آن گونه و رقم اطلاعات كافی در دست باشد. برای خریدار (مصرف كننده ) طول عمر گل در واقع معادل كیفیت تلقی می شود و گل هایی با طول عمر زیاد، ارزش مضاعف داشته و تقاضا برای این گلها همیشه ادامه خواهد داشت.

به طور كلی مزایای نگهداری گل های شاخه بریده به قرار زیر می باشد :

1- تنظیم بازار و تعدیل نوسانات شدید قیمت در بازار عمده فروشی 2- كاهش زوال ناشی از كم شدن تقاضای پیش بینی نشده 3- پیش بینی تعطیلات و مناسبت های خاص 4- بهبود راندمان تولید و كاهش مصرف سوخت 5- امكان نقل و انتقال طولانی گل و افزایش صادرات 6- عرضه كل خارج از فصل

به 10
علت مهم كاهش طول عمر گل های شاخه بریده اشاره می شود : 1- كاهش ذخیره مواد غذایی موجود در ساقه یا برگ های گل 2- حمله باكتری ها، قارچ ها و عوامل بیماری زا 3- بلوغ و پیری طبیعی 4- پژمردگی، تنش آبی و انسداد آوندی 5- خراشیدگی، لهیدگی و آسیب دیدگی 6- نوسانات دمایی حین دوره انبارداری و حمل و نقل 7- تغییر رنگ گلبرگ ها، ساقه ها و برگ ها 8- تجمع اتیلن در هوای اطراف گل ها 9- كیفیت پایین آب برای نگهداری گل های شاخه بریده 10- شرایط و تكنیك های پایین تر از حد مطلوب

حال چگونه و با چه روش هایی می توان طول عمر گل های شاخه بریده را افزایش داد؟

گذشته از عوامل ژنتیكی كه روی ماندگاری پس از برداشت گل های شاخه بریده اثر معنی دار و چشمگیری دارند، یكسری عوامل قبل از برداشت از قبیل : انتخاب گونه و رقم مناسب، خالك مناسب از نظر PH، زهكش، EC و غیره ;;. نور، دما، كوددهی، و تغذیه، آبیاری، رطوبت نسبی، آفات و بیماری ها، گازهای موجود در هوای اطراف گل و رعایت بهداشت روی این امر دخالت دارند.

2-1- زمان و نحوه برداشت گل

زمان و نحوه برداشت گل های شاخه بریده از اصلی ترین عوامل تعیین كننده طول عمر پس از برداشت آن می باشد. سه عامل برداشت به موقع، چگونگی و محل دقیق برش و نحوه برش از مهم ترین عوامل در برداشت گل های شاخه بریده هستند. گل های شاخه بریده برای عرضه به بازار بایستی در مرحله نموی مناسبی برداشت شوند. بهترین مرحله برداشت، به نوع محصول و نیاز بازار بستگی دارد. در گل شاخه بریده میخك، بهترین مرحله برداشت در ارقام استاندارد مرحله لبرنگی یا قلمویی.

مفهوم دوم بهترین زمان برداشت، بهترین زمان در طول شبانه روز است. گل های شاخه بریده می بایست در سردترین زمان روز و زمانی كه آب شبنم یا باران روی سطح گیاه باشد، برداشت شوند. معمولاً صبح زود و پس از خشك شدن شبنم بهترین وقت برداشت است. اواخر عصر یا غروب نیز خوب است چرا كه گیاهان در طول روز كربوهیدرات كافی ذخیره كرده اند و ذخیره غذایی خوبی برای ماده گیاهی فراهم است.

2-2- دما

پیش از سرد كردن از جمله تیمارهایی است كه به سرعت دمای گل ها در مزرعه را به دمای مناسب انبار

كاهش می دهد. دمای كم باعث كاهش میزان تنفس گل ها شده و به آنها كمك می كند تا عمر بیشتری داشته باشند. سرد كردن به وسیله فن هایی صورت می گیرد كه هوای سرد را از روی دسته های گل عبور می دهند و بهترین روش برای سرد كردن می باشد. این كار می تواند زمانی انجام شود كه گل ها در سطل های آب یا در جعبه های خشك قرار دارند. پیش سرد كردن مرحله مهمی در ارسال گل به بازارهای دور دست و یا انبار كردن بلند مدت آن هاست.

2-3-
رطوبت نسبی

كمبود رطوبت نسبی (كمتر از 70 تا 95 درصد) باعث از دست دادن آب گل های شاخه بریده شده و
میخك با از دست دادن 20 درصد وزن تر اولیه خود، در آستانه پژمردگی قرار خواهد گرفت.

2-5- استفاده از محلول های نگه دارنده

یك سری مواد با هدف افزایش عمر گلدانی گل های شاخه بریده به آب اضافه می
شود. این مواد شامل یك میكروب كش، یك منبع غذایی، یك تنظیم كننده pII ، آب و گاهی اوقات یك مویان یا هورمون است. عمر گلدانی گل هایی كه در محلول های نگه دارنده نگهداری می شوند به صورت معنی داری بیشتر از گل هایی است كه فقط در آب دی یونیزه نگهداری می شوند.

2-5-1- میكروب كش
برای كنترل باكتری ها، مخمرها و كپك های قارچی استفاده می شوند. این میكروارگانیزم ها ا
ز

طریق تولید اتیلن، انسداد آوندهای چوبی، تولید توكسین و افزایش حساسیت به دماهای كم خسارت می زنند. تعداد 100-10 میلیون باكتری در یك میلی لیتر محلول، جذب آب را مختل می كند و 3 میلیارد باكتری در یك میلی لیتر باعث پژمردگی گل ها می شود. 8- هیدروكسی كینولین، هیپوكلرید سدیم (ماده موثر وایتكس ) و كلرین از مهمترین موادی هستند كه جهت میكروب كشی استفاده می شوند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir