مقاله بررسی خواص فیزیکی سختی نانوکامپوزیت الومینا – زیرکونیای تولید شده توسط تف جوشی با امواج مایکروویو تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکی سختی نانوکامپوزیت الومینا – زیرکونیای تولید شده توسط تف جوشی با امواج مایکروویو تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکی سختی نانوکامپوزیت الومینا – زیرکونیای تولید شده توسط تف جوشی با امواج مایکروویو تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
یکی از روشهای جدید برای تهیه نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی، تفجوشی توسط امواج مایکروویو است دراین پژوهش گرمایش سریع نانوکامپوزیت های الومینا – زیرکونیا توسط امواج مایکروویو مورد بررسی قرار گرفت. نانوکامپوزیتهای مورد مطالعه حاوی 1 ، 2 ، 5 ، 7 و 10 درصد وزنی زیرکونیا می باشند روش تولید نمونه ها فرایند پودری مرسوم پرس در قالب می باشد جهت تفجوشی نمونه ها از یک مایکروفر خانگی همراه باتجهیزات جانبی برای کنترل دما و جذب بیشتر مایکروویو استفاده شد. پس از عملیات تفجوشی خواص فیزیکی، ریزساختار و سختی نمونه ها برسی شد. نتایج نشان دادند که با زمان حدود 30 دقیقه تفجوشی می توان به حدود 96 درصد دانسیته تئوری رسید بدون آنکه اندازه دانه ها رشد قابل توجهی پیدا کرده باشند درمطالعات انجام شده از تصاویر میکروسکوپی SEM و اندازه گیری دانسیته توسط روش ارشمیدس استفاده شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0