توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ارگونومیکی وضعیت بدن حین انجام کار و عوامل مرتبط با آن در پرستاران بخش های مراقبت ویژه مراکز آموزشی درمانی شهر رشت تحت pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارگونومیکی وضعیت بدن حین انجام کار و عوامل مرتبط با آن در پرستاران بخش های مراقبت ویژه مراکز آموزشی درمانی شهر رشت تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارگونومیکی وضعیت بدن حین انجام کار و عوامل مرتبط با آن در پرستاران بخش های مراقبت ویژه مراکز آموزشی درمانی شهر رشت تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارگونومیکی وضعیت بدن حین انجام کار و عوامل مرتبط با آن در پرستاران بخش های مراقبت ویژه مراکز آموزشی درمانی شهر رشت تحت pdf :

تعداد صفحات:25

چکیده:

اختلالات عضلانی-اسکلتی ناشی از کار به ویژه در مشاغلی مثل پرستاری که با فعالیتهای چون تغییر وضعیت بیماران همراه است، دارای شیوع بالایی بوده و توجه متخصصان بهداشت حرفه ای را به لزوم کاربرد علم ارگونومیک و شناسایی عوامل مرتبط با آن جلب نموده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین ارگونومیک وضعیت بدن حین انجام کار تغییر وضعیت بیماران توسط پرستاران و عوامل مرتبط با آن در بخشهای مراقبت ویژه انجام گرفته است. در این مطالعه توصیفی- تحلیلی، مقطعی 91 پرستار شاغل در بخشهای مراقبت ویژه 4 مرکز آموزشی درمانی شهر رشت به روش سرشماری انتخاب و با استفاده از ابزاری 4 بخش شامل پرسشنامه مرتبط با عوامل فردی، دانش، عوامل محیطی مرتبط با ارگونومی حین کار تغییر وضعیت و ابزار REBA بررسی شدند. داده ها با استفاده از آزمون های توصیفی و استنباطی (کای دو، فیشر، من ویتنی یو و رگرسیون لوجستیک، مدل GEE) در نسخه SPSS16 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج این مطالعه نشان دادند که نمره کسب شده اکثریت (77/7%) واحدهای مورد پژوهش، در مقیاس ابزار ربا، در محدوده 7-4 بود که تراز خطر متوسط و نیاز ضروری به تغییر وضعیت را نشان می دهدو تنها 19/4 درصد از واحدهای مورد پژوهش دارای ارگونومیک مطلوب در حین کار تغییر وضعیت بیماران بودند که به سمت پرستار (0/007>p) دارای ارتباط معنی دار بوده است. البته تحت لوجستیک رگرسیون به روش GEE، سابقه کار در بخش ویژه (0/0001>p)، شاخص توده بدنی 25-20 (0/0001>p) و تجرد (0/0001>p) دارای ارتباط معین داری با وضعیت ارگونومیک بدن حین انجام کار واحدهای مورد پژوهش بوده اند. نزدیک به نیمی از واحدهای مورد پژوهش (49/4%) از میزان آگاهی متوسطی در زمینه علم ارگونومیک در ارتباط وضعیت بیماران برخوردار بودند. در این میان گروه ضعیفاز نظر سطح آگاهی، 2/29 بار شانس ارگونومیک نامطلوبتری نسبت به گروه رفرنس (خوب) داشتند بیشترین درصد واحدهای مورد پژوهش (45/1%) به شرایط محیط کار امتیاز 7 از کل نمره 8 (0/5±7/06) داده بودند و در کل محیط کار در این پژوهش در حد مطلوب ارزیابی شد. هر چند بر اساس مدل GEE، در بخش محیط کاری، عوامل قابل تنظیم نبودن ارتفاع تخت (4/156 بار) و قابل تنظیم نیودت قسمت ای مختلف تخت (1/958 بار) با افزایش وضعیت نامطلوب ارگونومیک مرتبط بودند. با توجه به یافته های این تحقیق، ضرورت توجه بیشتر به ارگونومی حین کار و برنامه ریزی مناسب جهت ارتقای آن از طریق کنترل عوامل مرتبط با آن به ویژه دانش کم نمونه ها بر جسته می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir