توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر بازدارندگی روغن و عصاره میخک، آویشن، درمنه کوهی و آنغوزه روی تراکم رشد قارچ Aspergillus flavus Link تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بازدارندگی روغن و عصاره میخک، آویشن، درمنه کوهی و آنغوزه روی تراکم رشد قارچ Aspergillus flavus Link تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بازدارندگی روغن و عصاره میخک، آویشن، درمنه کوهی و آنغوزه روی تراکم رشد قارچ Aspergillus flavus Link تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بازدارندگی روغن و عصاره میخک، آویشن، درمنه کوهی و آنغوزه روی تراکم رشد قارچ Aspergillus flavus Link تحت pdf :

تعداد صفحات:4

چکیده:

تأثیر روغن و عصاره برگ میخک، آویشن، درمنه کوهی و آنغوزه روی قارچ عامل مولد آفلا توکسین A. Flavus در شرایط آزمایشگاهی مطالعه گردید. روغن و عصاره برگ گیاهان با استفاده از روش تقطیر استخراج گردید. روغن و عصاره استخراج شده با استفاده از حلال های آب و اتانول در رقت های 0/5x و 5x و 10x شد. فعالیت ضد قارچی این ترکیبات به روش انتشار چاهک در شرایط آزمایشگاهی با بررسی ناحیه بازدارندگی رشد قارچ مطالعه شد. نتایج نشان داد که اثر رقتهای کمتر روغن روی بازدارندگی رشد میسلیومی قارچ در سطح 1 درصد اختلاف معنی دار دارد. روغن اتانولی برگ میخک، آویشن، درمنه کوهی و عصاره اتانولی آنغوزه با رقت 0/5x بیشترین اثر بازدارندگی روی قارچ نشان دادند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir