توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام زیتون کنسروی در شرایط دیم و آبی در استان فارس تحت pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام زیتون کنسروی در شرایط دیم و آبی در استان فارس تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام زیتون کنسروی در شرایط دیم و آبی در استان فارس تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام زیتون کنسروی در شرایط دیم و آبی در استان فارس تحت pdf :

تعداد صفحات:2

چکیده:

کشت زیتون در استان فارس در سال های اخیر توسعه چشمگیری یافته است. به این لحاظ لازم است که ارقام مناسب جهت کشت در مناطق مختلف استان مشخص گردد. به این منظور در این پروژه تحقیقاتی 8 رقم کنسروی زیتون شامل ارقام ابوسطل، لوک، ماری طارم، خضیری، ماری گرگان، مانزانیلا، کنسروالیا و فوجی در قالب یک طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار و در دو آزمایش جداگانه در شرایط آبی و دیم در ایستگاه تحقیقات زیتون کازرون کشت گردیدند. نتایج نشان داد که در شرایط آبی رقم کنسروالیا مناسبترین رقم می باشد بطوری که از لحاظ خصوصیات میوه از تمامی ارقام برتر بوده و از لحاظ عملکرد نیز به همراه رقم ابوسطل نسبت به سایر ارقام تفاوت معنی داری را نشان می داد .در شرایط دیم نیز رقم کنسروالیا مناسب ترین رقم بود، بطوری که با دارابودن وزن میوه بیش از 4 گرم و عملکرد در حدود یک ت ن در هکتار می تواند جهت کاشت در این گونه مناطق مورد توجه قرار گیرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir