مقاله طراحی سیستم پیش سردکن و سردخانه های کوچک درمزارع توت فرنگی استان کردستان تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی سیستم پیش سردکن و سردخانه های کوچک درمزارع توت فرنگی استان کردستان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی سیستم پیش سردکن و سردخانه های کوچک درمزارع توت فرنگی استان کردستان تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
کاهش سریع دمای محصولات تازه کشاورزی و تداوم نگهداری انها دردرجه حرارت پایین و معین یکی ازمهمترین فناوریهای مدیریت پس ازبرداشت بوده که کاهش ضایعات و فسادپذیری آنها را به دنبال دارد بنابراین سردکردناولیه یا پیش سرمایش محصولات تازه برداشت شده درحداقل زمان روشی کلیدی دربهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات تازه فسادپذیر درطی مراحل پس از برداشت به ویژه برای محصولاتی با سرعت تنفس بسیاربالا نظیر توت فرنگی است دراین تحقیق به اقدامات انجام شده درزمینه طراحی ونصب سیستم پیش سرمایش و سردخانه توت فرنگی دربرخی ازمزارع استان کردستان به منظور افزایش عمرماندگاری توت فرنگی پرداخته شده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0