توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیلی بر تاثیر امواج اولتراسونیک بر فرایند انجماد مواد غذایی تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی بر تاثیر امواج اولتراسونیک بر فرایند انجماد مواد غذایی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی بر تاثیر امواج اولتراسونیک بر فرایند انجماد مواد غذایی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی بر تاثیر امواج اولتراسونیک بر فرایند انجماد مواد غذایی تحت pdf :

تعداد صفحات:13

چکیده:

فراصوت Ultrasound به امواج صوتی گفته میشود که دارای فرکانسی بیشتر از فرکانس شنوایی انسان هستند حدود 20 کیلوهرتز و بیشتر کاربردهای امواج اولتراسوند بسیار متنوع بوده که از میان آنها می توان به فرایندهای عصاره گیری و استخراج مواد از بافت های گیاهی و حیوانی خشک کردن انجماد غیرفعال کردن میکروارگانیسم ها اشاره کرد انتشار امواج صوت درمواد غذایی باعث انقباض و انبساط های متناوب در بافت ماده غذایی شده که این پدیده به نوبه خود می تواند باعث ایجادحفرات و حبابهای ریز درماده غذایی شود که بلافاصله پس از تشکیل به شدت در خود فرو می ریزند فروریختن آنها باعث ایجاد فشار ودمای بالا بصورت لحظه ای درآن نقطه می گردد تنش ایجاد شده تاثیر گسترده ای برخواص اجزای بافت مانند کشش سطحی ویسکوزیته و نفوذپذیری غشاها دارد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir