مقاله تکنیک فرآیند فشار بالا در فرآوردههای لبنی تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تکنیک فرآیند فشار بالا در فرآوردههای لبنی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنیک فرآیند فشار بالا در فرآوردههای لبنی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
فرآیند فشار هیدروستاتیک بالا تکنولوژی غیرحرارتی در نگهداری و فراوری محصولات غذایی می باشد که درغیرفعال کردن یا کاهش رشد میکروارگانیسم ها و ایجاد محصولی با کیفیت بالا و طعم و مزه طبیعی و عاری از افزودنی و نگهدارنده موثر بوده و منجر به تغییرات در پروتئین آنزیم اسید نوکلئیک و پلی ساکارید می شود بعنوان تکنیک درحال توسعه درایجاد محصولات با ویژگیهای عملگرا مناسب می باشد از این فرایندها همراه با تکنولوژی های دیگر نظیر تشعشع گاما حرارت پپتیدهای ضد میکروبی و باکتریوسین ها نظیرنیسین می توان در تولیدات تجاری لبنی با حفظ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کنترل بهینه میکروب بکاررفت علاوه برفواید ذکر شده فناوری ترکیبی در کاهش هزینه نهایی تولید محصول درپیکاهش فشار مصرفی نیز موثر واقع است دراین مقاله به نقش و مزایای این فرایند به تنهایی و همراه با فرایندهای دیگر درشیر و فراورده های لبنی اشاره شده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0