توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تقلبات آبلیمو از طریق انداز ه گیری اسید سیتریک و اسید D- ایزوسیتریک تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تقلبات آبلیمو از طریق انداز ه گیری اسید سیتریک و اسید D- ایزوسیتریک تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تقلبات آبلیمو از طریق انداز ه گیری اسید سیتریک و اسید D- ایزوسیتریک تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تقلبات آبلیمو از طریق انداز ه گیری اسید سیتریک و اسید D- ایزوسیتریک تحت pdf :



تعداد صفحات:4
چکیده:
اسید سیتریک یکی از اسیدهای آلی است که در مرکبات وجود دارد. ترکیب و میزان اسیدهای آلی در آب مرکبات می تواند به عنوان نشانه ای از مرغوبیت محصول نهایی باشد. D- ایزوسیتریک در آبلیمو به طور طبیعی از سیترات با کمک آنزیم اکونیتاز و ایزو سیترات دهیدروژناز تولید می شود، و مقدار آن معمولا به عنوان پارامتری برای تشخیص کیفیت آبلیمو استفاده می شود. در آبلیمو طبیعی نسبت اسید سیتریک به اسید D- ایزوسیتریک 210-100 است. در این مطالعه مقدار اسید سیتریک، اسید D- ایزوسیتریک و نسبت اسید سیتریک/ اسید D- ایزوسیتریک بمنظور تعیین تقلب درآبلیمو مورد بررسی قرار گرفت. اسید D- ایزوسیتریک با استفاده از کیت آنزیمی R-biopharm همراه با دستگاه اسپکتروفتومتر و اسید سیتریک با دستگاه HPLC-UV تعیین مقدار گردید. در این مطالعه 20 نمونه کارخانه ای و 10 نمونه طبیعی موجود در سطح عرضه انتخاب شد. در نهایت میزان اسید سیتریک و اسید D- ایزوسیتریک و نسبت اسید سیتریک / اسید D- ایزوسیتریک محاسبه گردید. نتایج نشان داد که غلظت اسید سیتریک واسید D- ایزوسیتریک و نسبت اسید سیتریک / اسید D- ایزوسیتریک در نمونه های طبیعی در محدوده مجاز استانداردهای بین المللی بود. غلظت اسید D- ایزوسیتریک (430-300 mg/l) و نسبت اسید سیتریک به اسید D- ایزوسیتریک ( 190-137) تنها در یکی از برندهای آبلیموی کارخانه ای در محدوده مناسب قرار داشت، درحالیکه غلظت اسید D- ایزوسیتریک در چهار برند کارخانه ای دیگر در محدوده 198-2 گرم درلیتر و نسبت اسید سیتریک به اسید D- ایزوسیتریک در محدوده 2400-225 گرمدرلیتر بود، که خارج از محدوده مجاز قرار داشتند و نشان دهنده ناخالص بودن آبلیموی تولیدی است. با توجه به اینکه پارامترهای مورد ارزیابی در استاندارد ملی ایران توانایی بررسی تقلب در آبلیمو را ندارد بنظر می رسد قرار دادن حدود مجاز برای مقدار اسید سیتریک، اسید D- ایزوسیتریک و نسبت اسید D-ایزوسیتریک/اسید سیتریک بتواند در بررسی کیفیت آبلیمو موثر باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir