توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی کیفی شیره توت حاصل از ارقام موجود در استان خراسان در زمان نگهداری تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفی شیره توت حاصل از ارقام موجود در استان خراسان در زمان نگهداری تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفی شیره توت حاصل از ارقام موجود در استان خراسان در زمان نگهداری تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفی شیره توت حاصل از ارقام موجود در استان خراسان در زمان نگهداری تحت pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
توت سفید در کشورهایی نظیر هند، ایران، ترکیه، سوریه و کشورهای اطراف دریای مدیترانه وجود دارد. با توجه به حساس بودن این محصول به حمل و نقل و نگهداری دشوار آن به علت بالا بودن میزان رطوبت، تنها قابل مصرف در بازارهای منطقه ای می باشد و به علت عدم دانش مناسب برای فرآوری میوه نازه، میزان ضایعات آن زیاد است. شیره یکی از محصولات غذایی سنتی در ایران می باشد که از تغلیظ آب میوه های با مقادیر بالای ترکیبات قندی، از جمله انگور، خرما و توت به دست می آید. هدف از اجرای این تحقیق بررسی اثرات روش های مختلف اسیدزدایی آبمیوه و نحوه تغلیظ آن بر پاره ای ویژگی های فیزیکوشیمیایی شیره به دست آمده از دو رقم توت در طول زمان نگهداری می باشد که تاثیر زیاد بر کیفیت محصول دارند. برای تهیه شیره از دو رقم توت سفید و خاردار استفاده شد. اسیدزدایی آب میوه در دوسطح )خاک مخصوص شیره و کربنات کلسیم( و فرایند تغلیظ آن نیزدر دو سطح (تحت خلا و شرایط عادی) تا رسیدن به بریکس 70 انجام شد. آزمایشات بریکس، اسیدیته، pH و رنگ در زمان های صفر ، 2 ماه، 4 ماه و 6 ماه پس از تولید انجام شدند. تجزیه و تحلیل دادهها به کمک آزمون فاکتوریل در قالب کاملا تصادفی در 3 تکرار، انجام شد. نتایج نشان دادکه اثر روش اسیدزدایی و نحوه تغلیظ در فراوری توت به شیره توت معنی دار بود. محصولات به دست آمده قابلیت ماندگاری بالا تا بیشتر از 9 ماه با حفظ کیفیت را داشتند. فراورده های حاصل به لحاظ ویژگی های حسی مورد بررسی، در دامنه قابل قبولی قرار داشتند و بالاترین پذیرش، مربوط به شیره توت به دست آمده به کمک کربنات کلسیم تحت شرایط خلا بود. زمان مناسب نگهداری در بین متغیر های پژوهش 6 ماه تعیین شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir