توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تجزیه و تحلیل میزان ضایعات مزارع برنج پس از طرح تجهیز و نوسازی اراضی مطالعه موردی: شهرستان لاهیجان تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل میزان ضایعات مزارع برنج پس از طرح تجهیز و نوسازی اراضی مطالعه موردی: شهرستان لاهیجان تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل میزان ضایعات مزارع برنج پس از طرح تجهیز و نوسازی اراضی مطالعه موردی: شهرستان لاهیجان تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل میزان ضایعات مزارع برنج پس از طرح تجهیز و نوسازی اراضی مطالعه موردی: شهرستان لاهیجان تحت pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
روند افزایشی ضایعات مواد غذایی، یکی از چالش های جدی اکثر کشورها به ویژه، کشورهای در حال توسعه است . برنجهم چون سایر محصولات کشاورزی در فرایند تولید (کاشت، داشت و برداشت) و پس از تولید (مراحل تبدیل و مصرف)ضایعات فراوانی دارد. در جهت کاهش ضایعات، تسریع انجام طرح تجهیز و نوسازی در تمام روستاها اولین و مهم ترینپیشنهاد محقق است. مطالعهی حاضر به بررسی میزان ضایعات در مزارع برنج و بررسی عوامل موثر بر آن در شهرستانلاهیجان پرداخته است. آمار و اطلاعات این مطالعه به وسیله ی پرسشنامه و با روش نمونه گیری تصادفی دو مرحله ای از 290شالیکار شهرستان لاهیجان در 16 روستا استخراج گردیده است. با بررسی اطلاعات تاثیر مجموعه عوامل موثر بر ضایعاتاندازه گیری شده است تا بتوان با شناسایی عوامل موثر بر میزان ضایعات راه کار های مناسبی در بهبود آن ارائه داد. مهم ترینعامل کاهش میزان ضایعات تجهیز و نوسازی است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir