توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله آشنایی با روشهای بهبود کیفیت عرضه ماهیهای گرمابی تحت pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آشنایی با روشهای بهبود کیفیت عرضه ماهیهای گرمابی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آشنایی با روشهای بهبود کیفیت عرضه ماهیهای گرمابی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آشنایی با روشهای بهبود کیفیت عرضه ماهیهای گرمابی تحت pdf :



تعداد صفحات:2
چکیده:
هدف این تحقیق که در راستای نقش آبزیپروری در توسعه پایدار و تامین امنیت غذایی جامعه اسلامی می باشد، آشناییبا روشهای مختلف بهبود کیفیت عرضه ماهی های گرمابی می باشد. در مطالعات میدانی شاخص های دارای اهمیت مشتملبر شناسایی منابع آلودگی میکربی ماهی در طی فرآوری اولیه، عملیات بهداشتی پس از صید، جابجایی و عرضه مناسبآبزیان، علائم نامطلوب ناشی از فساد ماهی، اهداف توسعه آکواریوم صنعتی، دستورالعمل اجرایی عرضه زنده ماهیانپرورشی( سردآبی)، تقلبات مربوط به عرضه و فروش ماهی فاسد، ویژگی های ماهی منجمد، مورد بررسی فرار گرفت. نتایجنشان داد که شناسایی روشهای مختلف بهبود کیفیت عرضه ماهی های گرمابی به جهت تامین سلامت انسانها، دارایاهمیت فوق العادهای میباشد. مهمترین شاخص کیفیت در عرضه ماهی، تقلبات مربوط به عرضه و فروش آن شاملشستشو دادن مکرر ماهی تا ظاهری طبیعی و مرطوب داشته باشد، کندن فلس های ماهی، قرار دادن ماهی کهنه در یخچالیا فریزر تا قوام نرم یا شل نداشته باشد، در آوردن چشم ماهی از حدقه، آغشته کردن برنش ماهی با خون گاو ، مرغ یارنگهای مصنوعی قرمز، مالیدن خون حیوانات بر روی سرپوش برنشها یا دهان تا لکه های ناشی از فساد دیده نشود،برداشتن برنش ماهی فاسد، تخلیه امعاء و احشاء ماهی، مخفی کردن بوی تند ماهی های کهنه یا فاسد با شستشوی دائمماهی و نیز قرار دادن در بین آلگها و گیاهان دریایی که بوی تند ماهی فاسد را بپوشاند، عرضه ماهی آغشته به منابع آلودهکننده از جمله شن و ماسه می باشد.به طورکلی برای امر توسعه پایدار و تامین سفره غذای سالم در جوامع اسلامی نیاز مبرم به نظارتهای تخصصی و ویژه بودهکه برای انجام نظارتهای تخصصی و ویژه، احتیاج مبرم به نهادهای نظارتی تخصصی در کنار قوانین جامع و مدون می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir