توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله موثرترین روش های کاهش آکریل آمید در فرآیند سرخ کردن سیب زمینی تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله موثرترین روش های کاهش آکریل آمید در فرآیند سرخ کردن سیب زمینی تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موثرترین روش های کاهش آکریل آمید در فرآیند سرخ کردن سیب زمینی تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله موثرترین روش های کاهش آکریل آمید در فرآیند سرخ کردن سیب زمینی تحت pdf :



تعداد صفحات:8
چکیده:
اداره ملی غذای سوئد وجود مقادیر بالای آکریلامید را در غذاهای حرارت دیده غنی از کربوهیدرات اعلام کرد. این ترکیب ، توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان به عنوان ترکیب سرطان زای احتمالی برای انسان شناخته شده است این یافته، نگرانی وسیعی رادر سطح بین المللی در پی داشت. با توجه به اینکه بیش ترین مقدار اکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی وجود دارد و مقدار مصرف این محصولات، به ویژه چیپس سیب زمینی درکشور، بسیار زیاد است. روش های کاهش و مهارتشکیل آکریلامید می تواند به ارتقای سلامت محصولات غذایی و به دنبال آن ، ایمنی غذای انسان کمک کند. عصاره رزماری ویتامین های B3 و B6 نقش مهارکنندگی برتشکیل آکریلامید در سیب زمینی دارد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir