توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت تحت pdf :



تعداد صفحات:8
چکیده:
لیستریا مونوسیتوژنز عامل بیماری لیستریوز است که یک بیماری باکتریایی مشترک بین انسان ودام محسوب می شود. توانایی رشد لیستریا در شرایط خشکی و سرما باعث افزایش بقا و تکثیر آن حتی درمواد غذایی نگهداری شده در یخچال میشود. با توجه به اینکه راه اصلی انتقال این باکتری به انسان از طریق مصرف غذاهای آلوده از جمله گوشت و فراوردههای آن میباشد، هدف از مطالعه حاضر، بررسی علل آلودگیانواع گوشت و فراوردههای آن با این باکتری و نیز راهکارهای پیشگیری و کنترل این بیماری خطرناک می- باشد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir