توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله نقش ویژگی های شخصیتی دانشجویان بر گرایش آن ها به کارآفرینی(مطالعه موردی: آموزشکده های شهرستان آمل) تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش ویژگی های شخصیتی دانشجویان بر گرایش آن ها به کارآفرینی(مطالعه موردی: آموزشکده های شهرستان آمل) تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش ویژگی های شخصیتی دانشجویان بر گرایش آن ها به کارآفرینی(مطالعه موردی: آموزشکده های شهرستان آمل) تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش ویژگی های شخصیتی دانشجویان بر گرایش آن ها به کارآفرینی(مطالعه موردی: آموزشکده های شهرستان آمل) تحت pdf :



تعداد صفحات:13
چکیده:
حکایت های متقن و شواهد تجربی بسیاری از اهمیت کارآفرینی، به عنوان یک حوزه مطالعاتی، موجود می باشد. کارآفرینان، توسط خلق فناوری های نوین و خدمات جدید، کیفیت زندگی را ارتقاء داده اند، افزایش بهره وری، فراهم نمودن سرگرمی های بیشتر، بهبود وضعیت بهداشت و سلامتی و نیز ارتقاء ارتباطات، از آن جمله اند. یک کارآفرین فردی است که برای رسیدن به وضع مطلوب از حداکثر توان بالقوه خویش، بهترین بهره را می برد. با توجه به رویکرد ویژگی های شخصیتی و فردی، که ساختارهایی برای تشریح مشخصات رفتاری افراد، برای کارآفرین شدن ارائه می کند، باید مشخصات و ویژگی های افراد را که بر کارآفرین بودن آنها تاثیر می گذارد، مورد توجه و بررسی قرار داد. ویژگی های فردی و شخصیتی افراد بر تمایل آنها به کارآفرینی، اهمیت بسیار زیادی دارد و چون این ویژگی ها، تا حد زیادی قابل پرورش است، لذا یکی از برنامه های مراکز عالی دانشگاهی، شناسایی و ایجاد زمینه های پرورش این ویژگی ها در بین دانشجویان می باشد. بنابراین، این پژوهش، جهت تحقق این هدف، به بررسی و سنجش تاثیر ویژگی های شخصیتی افراد بر تمایل آنها به کارآفرینی در شهرستان آمل، صورت پذیرفته است. روش تحقیق در این پژوهش، از نوع پیمایشی است و جامعه آماری آن، دانشجویان دختر و پسر آموزشکده های فنی و حرفه ای شهرستان آمل می باشند، که با انتخاب حجم نمونه 150 نفر از طریق فرمول کوکران، با نمونه گیری تصادفی، مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن است که بین متغیرهای خلاقیت و کنترل درونی و تمایل به کارآفرینی، رابطه ی معناداری وجود دارد، اما بین متغیرهای توفیق طلبی، تحمل ابهام و ریسک پذیری و تمایل به کارآفرینی، رابطه ی معناداری وجود ندارد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir