مقاله بررسی عوامل تعیین کننده در رقابت پذیری محصولات کشاورزیمطالعه موردی: محصول کشمش تحت pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل تعیین کننده در رقابت پذیری محصولات کشاورزیمطالعه موردی: محصول کشمش تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل تعیین کننده در رقابت پذیری محصولات کشاورزیمطالعه موردی: محصول کشمش تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:14
چکیده:
هدف این تحقیق شناسایی مهمترین عواملی است که میتواند به رقابت پذیری محصول کشمش ایران به عنوان یکی از مهمترین تولیدات بخش کشاورزی کشور، در بازار بین المللی یاری رساند. در این تحقیق برای جمع آوری دادهها از پرسشنامه ای که میان جامعه آماری شامل صادرکنندگان کشمش در شهر مشهد توزیع شد، استفاده گردید. برای تحلیل دادهها و آزمون فرضیه ها از روش معادلات ساختاری و نرم افزار Amos استفاده شد. نتایج تحلیل فرضیه ها نشان داد که عوامل شرایط تقاضا، صنایع مرتبط و حمایت کننده، استراتژی، ساختار و رقابت شرکت، زیرساختارهای اطلاعاتی و ثبات اقتصاد کلان بر رقابت پذیری محصول کشمش موثر هستند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0