توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر استفاده از باکتری محرک رشد نیتراژن بر عملکرد و برخی خصوصیات رشد سه رقم گندم دیم در استان زنجان تحت pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از باکتری محرک رشد نیتراژن بر عملکرد و برخی خصوصیات رشد سه رقم گندم دیم در استان زنجان تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از باکتری محرک رشد نیتراژن بر عملکرد و برخی خصوصیات رشد سه رقم گندم دیم در استان زنجان تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده از باکتری محرک رشد نیتراژن بر عملکرد و برخی خصوصیات رشد سه رقم گندم دیم در استان زنجان تحت pdf :



تعداد صفحات:17
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر استفاده از کود زیستی نیتراژن بر عملکرد و برخی خصوصیات رشد سه رقم گندم دیم سرداری، آذر 2 و هما، آزمایشی در ایجرود- استان زنجان به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در 4 تکرار و 12 تیمار در سال زراعی 91-1390 اجرا شد. فاکتور اول شامل: ارقام گندم دیم سرداری، هما و آذر 2 فاکتور دوم سطوح تلفیق بذر با کود نیتراژن شامل (N(0: شاهد (بدون بذر مالی با نیتروژن و بدون مصرف کودنیتروژن )، (N(1: بذرمالی طبق توصیه کارخانه، (N(2: بذر مالی دو برابر توصیه کارخانه و (N(3: تیمار تلفیقی زارع و نیتراژن (بذر مالی دو برابر توصیه کارخانه +50% کود اوره مصرفی زارع به صورت سرک در بهار). نتایج نشان داد اثر اصلی رقم بر صفات تعداد پنجه در بوته، تعداد بوته در واحد سطح، ارتفاع بوته، عملکرد دانه و وزن هزار دانه معنی دار بود. اختلاط کود اوره و کود زیستی نیتراژن تأثیر معنی داری بر عملکرد و اجزای عملکرد داشت به طوریکه تیمار (N(3 دارای بیشترین عملکرد (1/40 تن در هکتار)، تعداد پنجه در بوته (2/65)، تعداد بوته در واحد سطح (184/08)، ارتفاع بوته (62/67 سانتیمتر)، وزن هزار دانه (42/09 گرم) بود. اثر متقابل ارقام گندم دیم و بذر مالی با نیتراژن نشان داد که عملکرد دانه تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی معنی دار بود، به طوریکه هر یک از ارقام با تیمار ((N(0) در پائین ترین و با تیمار ((N(3 در بالاترین سطح آماری قرار گرفت. بیشترین عملکرد دانه مربوط به رقم سرداری (1/69 تن در هکتار) و پس از آن رقم هما با (1/42 تن در هکتار) در تیمار ((N(3) بود که در سطح برتر آماری قرار گرفتند. بنابراین با کاهش 50% کود اوره همراه با مصرف کود زیستی نیتراژن و انتخاب رقم مناسب می توان به عملکرد قابل قبولی در گندم دیم دست یافت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir