توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر غلظت های مختلف فلز نیکل بر فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی در کالوس گیاه پریوش (Catharanthus roseus L.) تحت pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظت های مختلف فلز نیکل بر فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی در کالوس گیاه پریوش (Catharanthus roseus L.) تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت های مختلف فلز نیکل بر فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی در کالوس گیاه پریوش (Catharanthus roseus L.) تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت های مختلف فلز نیکل بر فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی در کالوس گیاه پریوش (Catharanthus roseus L.) تحت pdf :



تعداد صفحات:16
چکیده:
پریوش (Catharanthus roseus) گیاهی دارویی از خانواده Apocynaceae می باشد که دارای برگ هایی با حاشیه صاف و گل های خوشه ای و صمغی شیر مانند می باشند. C.roseus منبعی غنی از آلکالوئیدها بوده و به پریوش ماداگاسکار معروف است این گیاه که دارای فواید شگفت انگیزی در صنعت داروسازی است. آلکالوئیدهای وین کریستین و وین بلاستین از شیره آن درمان موثری برای لوسمی و لفوما هستند. این تحقیق به منظور بررسی تغییرات آنزیم های آنتی اکسیدانی کالوس پریوش در تیمار با غلظت های مختلف فلز نیکل (0، 0/1، 1 و 2 میلی مولار) صورت گرفت. به این منظور جدا کشت های حاصل از برگ گیاه پریوش پس از استلرلیزه شدن با هیپوکلریت 5% و اتانول 70% بر روی محیط کشت MS قرار گرفته و کالوس های 45 روزه رشد یافته بر روی محیط کشت فاقد تیمار، به محیط های حاوی تیمار غلظت های مختلف نیکل (0، 0/1، 1 و 2 میلی مولار) منتقل و پس از گذشت سه دوره زمانی 5، 10، 15 روزه میزان آنزیم های آنتی اکسیدانی در آنها اندازه گیری و یا کالوس های شاهد فاقد تیمار در زمان های ذکر شده مقایسه شد . پس از تجزیه و تحلیل نتایج آزمایشات مشخص شد که با افزایش غلظت نیکل فعالیت آنزیم سوپراکسید دسموتاز (SOD) کاهش و فعالیت آنزیم های کاتالاز (CAT) گایاکول پراکسیداز (GPOX) و میزان مالون دی آلدهید (MDA) افزایش قابل توجه و معنی داری در سطح 0/05>P) نسبت به کالوس های شاهد را دارا می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir